Technológia

Keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!

A betonfal vágásnak csak előnyei vannak!

A falak általában erős és stabil építmények, amik elválasztják a helyiségeket egymástól. Hiába épült fel egy fal egy épület részeként, attól még van rá lehetőség, hogy később eltávolítsák azt, méghozzá biztonságosan. A válaszfalak ledöntése és a szobák egybenyitása, a falak áthelyezése stb. történhet biztonságosan és emellett még egyszerűen, gyorsan, praktikusan is. A modern technológia és a legújabb eszközök segítségével már nem kell éktelen zajban dolgozó munkásokat kerülgetni, harcolni az elhúzódó határidőkkel és kitenni magunkat a szomszédok haragjának. A megoldás egyszerű, nem más, minta betonfal vágás.

betonfal vágást rendelje meg olyan csapattól, ami nemcsak a falvágásban és szükséges nyílások kivitelezésében jártas, hanem teljes falak lebontásában is. Mindkettő típusú feladathoz szükség van olyan berendezésre, ami a betonfal vágást tökéletesen tudja kivitelezni. Mi rendelkezünk ilyen technológiával és használni is tudjuk azt a céloknak megfelelően.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha olyan átalakításokkal járó projektbe fog belekezdeni, amiből nem lehet kihagyni a betonfalakat sem! Nagy gyakorlattal rendelkezünk és minden megbízásnál az a célunk, hogy elégedett legyen a megrendelő.

betonfal vágás ilyen eszközökkel és a megfelelő gyakorlattal úgy valósítható meg, hogy csak a legszükségesebb kellemetlenségekkel jár. Nem kell a lakóknak és a szomszédoknak sem a zajban élnie, nincs köhögésre ingerlő porfelhő, valamint a munkálatok után sem kell napokat szánni a takarításra. Amikor szinte egymást érik a felújítások és az építkezések, válasszon olyan ideális megoldásokat, amikkel a saját és a szomszédai érdekeit is tudja szolgálni! Ezzel mindenki jól jár rövid és hosszú távon is!

Ha aktuális a szolgáltatás, felújít vagy átalakít ingatlanában, keressen fel minket bátran a betonfal vágás megrendelésével kapcsolatban! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást és adunk személyre szabott árajánlatot a betonfal vágásról!

vagas22

Betonfal vágással megújul az ingatlan!

A betonfal vágással egyszerre kettő problémát is meg lehet oldani. Az ingatlan megváltoztatható akár egyetlen fal eltüntetésével is!

A falak nem mindig nélkülözhetetlenek, van úgy, hogy egyszerűen csak útban vannak és érdemes őket lebontani. A falak közül csak bizonyos típusú falakat lehet lebontani, mert különben az épület stabilitása kerül veszélybe. A lebontható falak viszont legtöbbször csak a tér tagolására szolgálnak, tehát lehetőséget kínálnak arra, hogy a térelválasztás más szempontok szerint valósuljon meg.

A betonfal vágás egy olyan szolgáltatás, aminek a megrendelésével az ingatlan tulajdonosa olyan belsőépítészeti változtatásokat tud kiviteleztetni, amiknek a meglévő falak sem jelentenek akadályt. A szükséges falak eltávolításával kettő szempontból is változás történik az ingatlanban. Az egyik változás a tér nagyságában történik, a másik pedig a tér elrendezésében. A betonfal vágás segítségével természetesen nem lehet az ingatlan alapterületén változtatni, de a hely tágasabbnak, világosabbnak, levegősebbnek fog hatni, ha egy vagy több falat kivesznek. Indokolt esetben érdemes a betonfal vágást megrendelni, ha van annyi potenciál az ingatlanban, hogy megérje befektetni az időt és a pénzt is az átalakításba. A jól megtervezett átalakítással viszont egy praktikusabb elrendezésű, jobb beosztású és a tulajdonos igényeihez tervezett lakás vagy ház, nyaraló készül el. A betonfal vágás gyorsan kivitelezhető munka, ami a modern technológiáknak köszönhetően kevés zajjal és kosszal is jár. A gyémántszerszám teszi a dolgát a legvastagabb betonfalakkal szemben is!

betonfal vágás kivitelezését olyan cégre és szakemberekre bízza rá, akik a területen már magas szinten képesek dolgozni. A csalódások és a pót munkák elkerülése érdekében ne dőljön be az olcsó vagy kontár ajánlatoknak, hanem válasszon professzionális csapatot! Lépjen kapcsolatba velünk, ha eldöntötte, hogy betonfalak átalakítását, eltüntetését szeretné megrendelni! Az elérhetőségeinken tud tőlünk egyedi árajánlatit kérni!

betonfal vágás

Betonvágás belsőépítészeti tervekhez

betonvágás a belső terek átalakítását segítő szolgáltatás. A falak ne jelentsenek akadályt a belsőépítészeti céljaiban!

A lakásvásárlók egy része használt ingatlant vásárol. A használt lakások nem minden esetben felelnek meg az új tulajdonos igényeinek. Azonban van lehetőség arra, hogy pontos tervek alapján az ingatlan új formát kapjon. A terekkel lehet játszani, mégpedig úgy, hogy falakat emelnek és bontanak, így változtatnak az elosztáson.

A betonvágás budapesti ingatlanvásárlók számára működő szolgáltatás. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben betonvágással szeretné az ingatlana belső terein változtatni! A betonvágással az útban lévő falakat lehet megszüntetni, ablakot vagy egyéb nyílásokat vágni a tervek szerint.

betonvágás egy gyorsan kivitelezhető, de nagyon látványos szolgáltatás az ingatlan elosztásának megváltoztatására. A betonvágás nem csupán arra ideális eszköz, hogy a felesleges falakat eltüntessék, hanem arra is, hogy egy lakás vagy ház teljesen egyedi jelleget kapjon. Ennek köszönhetően akár egy sematikus panel lakásból is válhat rövid idő alatt valóságos kis ékszerdoboz. A csapatunk eszközparkja minden, olyan berendezést tartalmaz, amire szükség van a munkálatok kivitelezéséhez. Nem kell aggódnia, mert az általunk alkalmazott technológiát a hatékony kivitelezés jellemzi. A zaj és a por csak minimálisan van jelen, még akkor is, amikor vágunk és bontunk. Gyorsan dolgozunk,a betonvágás pedig órákon belül elkészül, a munka mennyiségétől függően.

betonvágást érdemes kihasználni, ha a betonfalak az útjában állnak az Ön által megálmodott lakásnak, üzletnek vagy irodának stb. A szakembereink meg tudják valósítani a belsőépítészeti terveit, méghozzá hiba nélkül!

A használt lakás átalakításban kérje a segítségünket! Minden komoly érdeklődőnek tudunk személyre szabott árajánlatot összeállítani, ha kapcsolatba lép velünk az egyik, megadott elérhetőségünkön! Segítünk abban, hogy a fővárosi vagy Budapest környéki ingatlanát a saját ötletei alapján alakíthassa át!

betonvágás

Beton bontási árak: tervezzen velünk, ha felújít!

beton bontási árakról nem árt tájékozódni egy felújítás előtt is! A beton nagyon masszív anyag, szakértelem nélkül ne fogjon bele a bontásába!

A bontás egy olyan munkafolyamat, amit el kell végezni akkor is, ha véglegesen szeretnének egy falat vagy épületet eltüntetni és akkor is, ha csak például felújítást végeznek. A felújítás előnyös módja annak, hogy egy ingatlan jó tulajdonságaiból ki tudják hozni a legtöbbet. A tulajdonosok el tudják dönteni, hogy falakat szeretnének lebontani vagy éppen újakat emelni, ajtót, ablakot kivetetni. Egy felújítás tehát gyakran jár betonbontással is.

A beton víz, cement és sóder megkötött keveréke, ami nagyon stabil alapot és falakat is tud alkotni. A felépített beton falat vagy beton alapot le lehet bontani, de csak a célnak megfelelő szerszámokkal. A beton bontási árakat befolyásolják bizonyos tényezők is. Ezeknek a tényezőknek az egyike például az, hogy milyen eszközökkel bontanak. A beton ellenálló az ütésekkel szemben, ezért a bontásához, töréséhez és vágásához is professzionális szerszámok kellenek. Mi ilyen szerszámokkal dolgozunk, amik ráadásul szinte nyom nélkül végzik el komplett falak, aljazatok bontását. A kézi bontás ma már nem számít korszerű módszernek.

beton bontási árakat nem lehet pontosítani a négyzetméter ismerete nélkül. Általában négyzetméterenként nőnek a beton bontási árak, minél nagyobb a beton felület, annál több munka van vele. A vastag betonfalak külön fejezetet jelentenek, mert nehezebb velük megbirkózni. A panel lakásokban jellemzően ilyen falak találhatóak, méghozzá vasbetonból.

Amennyiben felújítást szeretne végeztetni és ehhez bontást is meg kell rendelnie, forduljon bizalommal a szolgáltatásban jártas csapatunkhoz! Az érdeklődőknek egyedi árajánlatot tudunk összeállítani, amiben szerepelnek a pontos beton bontási árak is. Ha szeretne többet megtudni a beton bontási árakról, vegye fel a kapcsolatot velünk az egyik elérhetőségünkön! A megrendelt munkát mindig határidőre végezzük el és nem hagyunk semmit félig készen!

beton bontás

Válaszfalak eltávolítása biztonságosan, de gyorsan!

A válaszfalak eltávolítását ne bízza kontárokra! Mi elvégezzük a kivitelezést, minden előírást betartva!

A lakást vásárlók egy része azzal a szándékkal vásárol meg egy ingatlant, hogy évekig ott fog lakni. Ha nem befektetésnek vásárol és nem bérbe szeretné adni az ingatlant, akkor az a cél, hogy minél jobban megfeleljen az Ön elképzeléseinek és minél inkább otthon érezze magát benne. A tökéletes otthon útjában nem ritka, hogy csak pár fal áll. Azonban ezen könnyen lehet segíteni a válaszfalak eltávolításával.

A válaszfal bontáshoz engedély kellhet, hiszen az épület eleméről beszélünk. Társasházban, panel épületben a szomszéd lakásokat vagy az épületet magát is veszélybe sodorhatja el olyan válaszfal eltávolítás, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. A szakember megvizsgálja statikai szempontból a falat és ha úgy ítéli meg, hogy anélkül is biztonságos marad az ingatlan, akkor nincs akadálya a lebontásának.

A válaszfalak eltávolítása rendben fog menni, ha rutinos és lelkiismeretes mesterekkel végezteti a kivitelezést. A megfelelő csapattal nem fog megtörténni, hogy megbírságolják az épületen történt változtatások miatt vagy csendháborításért feljelentik a kivitelezésnél tapasztalt, túl nagy zaj miatt. Olyan eszközöket használunk a falbontáshoz, amiknek a hangja nem az ütvefúrójét utánozza, ellenkezőleg, szinte hihetetlenül zajmentes. A válaszfalak eltávolítása nem okoz nagyobb gondot, mintegy festés, higgyen nekünk! A szobák egybenyitása vagy az amerikai konyha létrehozása rövidesen elkészül, minden kellemetlenség nélkül. Segítünk abban, hogy a frissen megvásárolt ingatlanból hamarosan egy beköltözésre kész, barátságos otthon váljon!

Örömmel közreműködünk a lakás átalakításban, ha a munkálatokhoz a válaszfalak eltávolítása is szükséges. Keresse bizalommal a tapasztalt szakemberekből álló csapatunkat, vegye igénybe a szolgáltatásainkat betonvásáshoz, falbontáshoz stb! Minden szolgáltatáshoz egyedi árajánlatot készítünk, ne habozzon kapcsolatba lépni a kollégáinkkal az egyik elérhetőségünkön!

válaszfalak eltávolítása

Betonvágás Budapesten, csakis gyémántszerszámokkal!

Betonvágás Budapesten kedvező feltételekkel felújításhoz, átalakítási munkákhoz! A tömör betonfal nem akadály egy felkészült csapatnak!

Jól tudjuk, hogy a célnak megfelelő felszerelés már fél siker. Nagyon sok olyan esetről tudunk, amikor hiába volt egy jó szakemberekből álló csapat kezében a kivitelezés, de a kevésbé hatékony berendezések használatával nem tudták a terveket úgy megvalósítani, ahogyan előzetesen lefektették.

A beton egy masszív, erős, strapabírónak tervezett anyag, amiből hasonló tulajdonságú falakat lehet emelni. A már felhúzott falakat utólag alakítani is van lehetőség, de nagyon vigyázni kell, hogy mivel készül a betonvágás vagy a hasonló műveletek.

A budapesti betonvágáshoz keressen minket bizalommal, ha magas színvonalon elvégzett kivitelezésre van szüksége! A budapesti betonvágást számos cégnél ajánlják az igénybe vehető szolgáltatások között, ha betonfalak alakításáról van szó. Ezek a szolgáltatások természetesen különböző árfekvésben és eltérő színvonalon vehetők igénybe. A fővárosi cégek között olyat keressen, ami igényes munkát végez és elérhető, rugalmasan tud a rendelkezésére állni.

Vegye igénybe a budapesti betonvágást a mi csapatunktól, amennyiben fontos Önnek a verhetetlen ár-érték arányú szolgáltatás és mindenekelőtt a kiváló szakmunka! A betonvágáshoz olyan gyémántszerszámokat alkalmazunk, amik minden egyes vágást tisztán és pontosan végeznek el. A budapesti betonvágást más vágóeszközökkel nem végezzük, mert nem tudnánk ilyen színvonalat megtartani. 

Az olyan megbízások, mint a falvágás vagy a falbontás is, gyorsabban, precízebben és sokkal kisebb problémával járnak, ha modern és könnyen használható berendezések vannak a kollégák kezében. Mi nem vágunk a betonfalakba olyan eszközzel, ami nem hagy maga után tiszta vágást, ami repedést idéz elő vagy nem lehet vele a tervezett méretű nyílásokat kivágni.

budapesti betonvágást a legnagyobb hozzáértéssel és megbízhatósággal tudjuk elvégezni Önnek is. Kérjen árajánlatot tőlünk az egyik megadott elérhetőségünkön!

budapesti betonvágás

Födémvágás lépcsőnek, az új feljáró utólag is elkészíthető!

Födémvágás lépcsőhöz szükséges, amikor egy új lépcsőfeljárót szeretnének kialakítani az emeletek között. Lépcsőt lehet egy építkezés során kialakítani, de arra is van lehetőség, hogy a lépcső utólag kapjon helyet egy épületben.

Amikor egy ingatlan tulajdonosa úgy dönt, hogy egy újabb lépcsővel szeretné kiegészíteni az ingatlant, szakemberek munkájára is szüksége lesz a kivitelezéshez.

A födémvágás lépcsőhöz nem vesz igénybe hosszú időt, ahogyan az ablaknyílások kialakítása sem. A titok nem más, mint a megfelelő eszközök használata. A falak átvágására olyan eszközt alkalmazunk, amivel szinte észrevétlenül lehet megcsinálni a tervezett vágásokat. A vágószerszám éle és ereje képes arra, hogy a vastagabb falakat is játszi könnyedséggel vágja át a tervezett méretben.

Gyakran döntenek úgy egy tetőtérrel rendelkező ház tulajdonosai, hogy az összes szintet ki szeretnék használni és beépíttetik a tetőteret. Miután a legfelső szint is lakótér lett, biztosítani kell a biztonságos átjárást. A beépített tetőtérhez utólag is lehet lépcsőt, feljárót csatolni. A lépcső födémvágással is készülhet, amennyiben van elegendő hely ehhez. A lépcsőt bent és akár kint is kiépíthetik, utóbbi esetben külön bejárata is lesz a lakrésznek. Érdemes szakember tanácsát kérni, mi az ideális választás.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha arra van szüksége, hogy lépcső kialakításához kiegészítő szolgáltatást vegyen igénybe! A födémvágás lépcsőhöz nem olyan munkálatokat jelent, amik hátráltatnák a felújítás vagy az építkezés folyamatát, mert akár órák alatt lehet végezni velük, attól függően, hogy mennyi lépcsőnyílást kell vágni. 

födémvágás lépcsőhöz egyike a megrendelhető szolgáltatásainknak. Ha minket bíz meg ezzel a munkával, be tudjuk bizonyítani, hogy a falvágás bonyodalmak nélkül, sőt, pormentesen is kivitelezhető dolog. Amennyiben tervezi a lépcsők számának bővítését, érdemes személyre szabott árajánlatot kérnie födémvágásra lépcsőhöz. A kollégáinkkal fel tudja venni a kapcsolatot a cégünk weboldalán közzétett elérhetőségeink egyikén! 

födémvágás lépcsőhöz

Panel válaszfal bontással az átalakítás terv szerint halad

panel válaszfal bontást gyakran egy lakás felújítás alkalmával veszik igénybe az ügyfelek. A régi építésű lakások közül a panelek is gyakran cserélnek gazdát. Azonban a mostani tulajdonosok már nem félnek hozzá nyúlni az eredeti ingatlanhoz és a felújítás nem áll meg a festés vagy a korszerűsítés lépéseinél. A panel lakásokban sokszor nem igazán ideális a térelrendezés, a szobák, helyiségek jellemzően szűkek, sötétek, kicsik. A jól átgondolt átalakítással teljesen megújult, modern ingatlan léphet a régi, elavult, előnytelen helyébe.

panel válaszfal bontás eredménye az lesz, hogy kevesebb helyiséggel rendelkezik majd az ingatlan, azokat viszont jobban ki lehet használni és nem utolsó sorban személyre szabott, kényelmes otthon válik a régi panel lakásból. A munkálatokat ajánlott olyan csapatra bízni, ami hozzáértő szakemberekből áll. A panel válaszfal bontásnak megvannak a maga kockázatai, ha meggondolatlanul vágnak bele a falakba, az több gondot okoz, mint amennyit használ.

A mi cégünk betonfalak vágását, a panel válaszfal bontást végzi el, méghozzá több éves gyakorlattal, szakmailag felkészült kollégák összehangolt munkájának eredményeképpen. Forduljon hozzánk bizalommal, ha az ingatlanát szeretné átalakíttatni és ehhez színvonalas szolgáltatást szeretne igénybe venni! 

A leggyakoribb kérés az, hogy a vékonyabb válaszfalakat távolítsuk el, ez egyszerű művelet, de előfordulhat, hogy a vastagabb falakat vagy azokból egyet szeretnének eltüntetni. Az ilyen falak a tartószerkezet részei, statikai szempontból meghatározó szerepük van. Az ilyen jellegű falbontás komoly, szakszerű előkészületet igényel felméréssel, engedélyek beszerzésével, hogy elkerülhetőek legyenek a  végzetes hibák. 

A panel válaszfal bontást professzionális színvonalon végezzük el Önnek is! Lépjen kapcsolatba a cégünkkel és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! Mi nem kalapáccsal, vésővel esünk neki a falaknak, hanem a modern technológia eszközeivel végzünk gyors, szomszédbarát munkát. A megadott elérhetőségeinken válaszolunk minden kérdésre panel válaszfal bontásról!

 

panel válaszfal bontás

Falbontással tágasabb belső tereket alakíthat ki!

falbontás  az ideális megoldások közé tartozik abban az esetben is, ha egy ingatlanban minden helyiséget egybe akar nyitni a tulajdonos. A legrosszabb elosztású lakást vagy házat is meg lehet menteni azzal, ha néhány falat kiütnek a helyükről.

A falbontás elvégzése persze nem történhet meg meggondolatlanul. A szakszerű falbontásnak köszönhetően nem történik baleset. Maga a falbontás folyamata is hordozhat veszélyt magában, ha nem úgy csinálják ahogyan kell, de a rosszul kiválasztott fal is balesethez, az ingatlan értékének csökkenéséhez vezethet. A statikai szempontból főszerepet játszó falak kivételével azonban a válaszfalak szinte mindegyike eltávolítható.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha az ingatlana átalakításához szeretne megbízhatóan dolgozó és profi kivitelezést biztosító szakember gárdát felfogadni! Mi profin kivitelezzük az elvállalt projektet, anélkül, hogy a határidőcsúszás és a megnövekedett költségek kockázatával kellene számolnia a megrendelőnek.

A falbontás akár az összes, lebontható válaszfalat is érintheti. Ha egy fal lebontásának nincsen statikai kockázata, akkor nincs akadálya az eltüntetésének. Az ilyen módon egybenyitott terek egy jóval tágasabb, világosabb, kellemesebb és beláthatóbb ingatlant hoznak létre. Azok a tulajdonosok, akik szeretnék kihozni az ingatlanban rejlő értékeket, fontolják meg, hogy milyen előnyökkel járhat az egyes falak eltávolítása! Eladás előtt is vonzóbbá lehet tenni ilyen módon egy ingatlant.A munka folyamata nem jár fennakadással, minimális időre van szükségünk ahhoz, hogy a megrendelt bontást precízen elvégezzük.

Amennyiben aktuális a falbontás vagy ingatlan átalakításhoz kapcsolódó falvágásra van szüksége szakmai segítségre, mi tudunk megoldást! Lépjen kapcsolatba a cégünkkel, hogy minél előbb elkezdődhessen a munka és ingatlana elnyerje új formáját! A kollégáink minden komoly érdeklődő számára elkészítik a személyre szabott árajánlatot. A részletekről további információkat a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén tud kérni.

 

betonfal bontás

Betonfal bontása: melyik módszer a jó választás?

betonfal bontása felújítások vagy átépítések egyik gyakori rész feladata. Tulajdonképpen kőművesmunkáról van szó, de ez nem jelenti azt, hogy csak kőműves eszközökkel vagy módszerekkel lehet elvégezni ezt a feladatot. A beton egy erős, masszív szerkezet, aminek a lebontásához alapvetően kalapácsot és vésőt használnak. Ennek a két eszköznek a segítségével a betonfal anyagát szét lehet repeszteni és apránként lebontani a falat. Be lehet látni, hogy a betonfal bontása ennek a módszernek a használatával egy kicsit időigényes és nem is a legegyszerűbb. Sok törmelék keletkezik, a lezuhanó betondarabok, a kisebb és nagyobb elemek lehullva és szétszóródva óriási port is tudnak magukkal vinni. A véső és a kalapács nem a betonfal bontásának egyetlen eszköze. A nagyobb darabokat lehetséges betonvéső géppel, fúróval is kisebb elemekre darabolni és így leválasztani a betonfalról. A bontás történhet a kézi szerszámokon kívül munkagépekkel is, amiknek a használatához viszont hely kell, zajosak és inkább az épületbontáshoz előnyös a használatuk, ahol nem kell a többi fal épségét megőrizni.

Ezek alapján az eszközök alapján egyértelmű, hogy egy vagy több betonfal bontása nem egy csendben, észrevétlenül végezhető tevékenység. Szerencsére van más mód is arra, ha egy faltól meg akar szabadulni. A korszerű módszerek közé tartozik a gyémántfejes technológia. A betont egy olyan szerszámmal vágják el, amiben valódi gyémánt található. A gyémánt ereje képes fennakadás nélkül belevágni a betonba, ezzel precízen, hatékonyan, nagy méretű vágásokkal feldarabolni a falat.

A gyémánttechnológia környezetkímélőbb, csendesebb, nyugalmasabb megoldás, ami még porral se igazán jár. A betonfal bontása rövid időn belül megtörténik, biztonságosan és szinte észrevétlenül. A munkát szakember kivitelezi, aki ért a gyémántszerszám kezeléséhez és tudja, mire kell ügyelni a bontás közben.

A betonfal bontását meg tudja rendelni tőlünk, ha átépítés, felújítás előtt áll. Bízza ránk az ingatlanát és kérjen árajánlatot tőlünk!

 

betonfal bontás

Panelfal vágás és felújítás megfér egymás mellett!

panelfal vágást egy ingatlan értékesítés előtti felújításhoz is érdemes igénybe venni! Az ingatlan piacra kikerülő lakások, házak, irodák stb. között nagy a verseny, amit az aktuális piaci helyzet is befolyásol. Természetesen minden hirdető, tulajdonos szeretne minél magasabb árat kapni az ingatlanért és minél gyorsabban vevőt találni a hirdetményére. Ehhez arra van szükség, hogy a tulajdonos az ingatlanból kihozza a legtöbbet és a legjobbat, amihez egy reális árat tud társítani. Innentől kezdve már csak az érdeklődőket kell fogadni és megkötni a legelőnyösebb üzletet.

panelfal vágás is egy hatékony eszköz arra, hogy a lakást abba a kategóriába sorolhassa, amelyikben értékesebbnek számít az ingatlan. A panel lakások ma már közel sem olyan egyformák, mint régen, amikor fénykorukat élték. A változtatás jogával egyre több panel lakás tulajdonos él és ennek apropóján egyedibbé alakíttatja az ingatlanát.

A panelfal vágás elképesztő dolgokat tud kihozni egy panel lakásból, ha úgy dönt a tulajdonos, hogy szeretné megtörni az ilyen lakásokba tervezett unalmas egyformaságot és kitágítani a tereket, megváltoztatni az elosztást. stb. A szolgáltatás megrendelhető a csapatunktól, amit határidőre, megfizethető árakon végzünk el az ügyfeleknek. Az átalakítás behatárolható időn belül, minimális idő ráfordítással kivitelezhető, ha profi csapatot bíz meg vele.

Mi rendelkezünk a panelfal vágáshoz szükséges felszereléssel és nem kevés rutinnal, tapasztalattal is. A művelet nem zajosabb a kelleténél, nem jár sok hulladékkal vagy porral és a szomszédok sem fognak panaszkodni. A panelfal vágás kivitelezését követően Ön egy teljesen megújult, fantasztikusan egyedi panel lakást hirdethet az ingatlan piacon, amiért nem utolsó sorban az eredetinél magasabb árat is kérhet! Ne féljen a változtatástól, ár-érték arányban kitűnő befektetésről van szó, amit az aktuális piaci igényekhez igazíthat.

Amennyiben felkeltettük a figyelmét, keressen minket egyedi árajánlatért a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 

panelfal vágás

A panel fal bontással fantáziát csempészhet a lakásba!

panel fal bontása a lakás átalakításának egyik fontos lépése lehet. A panel lakások többsége ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen ezek a lakások ugyanarra a mintára készültek. Az elrendezésük, a méretük, a kialakításuk is szinte egyforma, az építésükkor érvényes elképzelések alapján készültek. Mára ezek az elképzelések elavultnak számítanak, de a panel lakások még mindig állnak. A szívós betontömbök kiállták az idő próbáját, de nem kell belenyugodni, hogy egyforma lakásokat rejtenek. A tulajdonosok egyre inkább kihasználják a XXI. századi technológiák nyújtotta lehetőségeket és a panel lakásokat a saját terveik alapján alakíttatják át. 

panel fal bontása új lehetőségeket nyit meg a lakások tulajdonosainak, hogy ne csak tágasabb tereket kapjanak a felesleges falak ledöntésével, hanem egyedibb megvalósítást is el tudjanak érni. Egy vagy több panel fal bontással már izgalmas eredmények születhetnek, fantáziadús enteriőrt lehet kialakítani.

Forduljon a csapatunkhoz haladéktalanul, ha hasonló tervei vannak a saját panel lakásával! A cégünk Önnek is tud segíteni abban, hogy a lakása levetkőzze az építésekor ráerőltetett sablonokat és új formára találjon. Hogyan tudjuk mindezt elérni? A panel fal bontása nem bonyolult vagy veszélyes feladat, persze ez csak akkor igaz, ha megvan hozzá a szükséges felkészültség. A mi szakmai tudásunk, tetemes tapasztalatunk és a korszerű gépeink mind segítenek nekünk abban, hogy a munkánk során minden a tervek szerint menjen.

A panel fal bontása nem vesz igénybe többet a legszükségesebb időnél, akár csupán órák kérdése lehet a ledöntése. Ne aggódjon, mert se zajjal, se felfordulással nem jár egy ilyen művelet, még ki is takarítunk magunk után! A biztonságos és eredményes panel fal bontás nálunk kezdődik, rendelje meg szolgáltatásunkat megfizethető áron, ha a lakás átalakítása a tervei között szerepel!

A honlapunkon közzétettük minden elérhetőségünket, ezeken tud kapcsolatba lépni kollégáinkkal. Keressen minket bizalommal és kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot panel fal bontásra!

panel fal bontás

Válaszfal bontás panellakás átalakításhoz

A válaszfal bontás az egyik leggyakoribb művelete a panellakás átalakításának.  A panelépületek régóta velünk vannak, évtizedek óta meghatározzák a városok képét a magasba törő, geometrikus formáikkal és egyforma lakásaikkal. A panellakások népszerűsége újra a régi, egyre többen látják meg bennük a lehetőséget. A kedvező árak, a masszív kialakítás azonban sokszor kedvezőtlen elrendezéssel párosul. A panellakások átalakítása mellett egyre több tulajdonos dönt és a korszerű technológiák előnyeit kihasználva modernizálják az ódivatú lakásokat. Az átalakítások során falakat döntenek le, tereket nyitnak egybe, tágasabbnak, levegősebbnek ható lakásbelsőt hoznak létre.

válaszfal bontás a panellakások átalakításának egyik fő tevékenysége. A válaszfal bontásra azért van szükség, mert a 2-3 szobás panellakásokban a szobák egy viszonylag kis alapterületre vannak össze zsúfolva, ami miatt az egész lakás szűknek, kicsinek tűnhet. A megfelelő falak eltüntetésével azonban egy sokkal jobb elrendezésű, kellemesebb hangulatú és élhetőbb ingatlan lehet kialakítani. Az átalakítás lehet egy felújítás része is, ami a komfortot és az energiatakarékosabb működtetést is lehetővé teszi. Ennek köszönhetően a panellakás megfelel a modern igényeknek és saját részre vagy az eredeti árnál magasabb áron történő értékesítésre is tökéletesen alkalmas.

válaszfal bontást rendelje meg a csapatunktól, ha az a célja, hogy a tervek szerint készüljön el az átalakítás! A feleslegesnek ítélt falakat korszerű eszközökkel daraboljuk fel és bontjuk le, majd a törmeléket összegyűjtjük és eltüntetjük a helyszínről. Maga a művelet nem vesz igénybe sok időt, mivel az eszközök nagyon hatékonyak és ráadásul a zajterhelés is minimális a művelet közben, csakúgy, mint a keletkező por mennyisége.

A válaszfal bontást nagy gyakorlattal végezzük el megrendelőinknek és mindig ügyelünk a biztonságos, hatékony kivitelezésre. Lépjen kapcsolatba csapatunkkal és kérjen válaszfal bontáshoz egyedi árajánlatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

válaszfal bontás


Válaszfal bontás modern technológiával, szakszerűen!

A lakásfelújítás, lakás átalakítás mindennapos dolognak számít. Ezen belül is egyre elterjedtebbek a bontással járó munkálatok, mint amilyen a válaszfal bontás is. Egy-egy fal elbontásával lehetségessé válik a rossz elosztású ingatlanok átalakítása, nagyobb, tágasabb terekkel élhetőbb otthonokat vehetnek birtokba a tulajdonosok. Nem csupán konyhát és étkezőt vagy több szobát lehet így egybe nyitni, de akár lakásokat is.

válaszfal bontás előtt érdemes tisztázni magának a válaszfalnak a fogalmát. A válaszfal alapvetően az épület szerkezetében nem tölt be teherhordó szerepet, tehát nem a tartószerkezet része. Ennek megfelelően a vastagsága is kisebb, alapanyaga többnyire tégla, salakbeton, gipszkarton és kisebb terhelést bír ki. A válaszfal bontásra ezért szükség lehet karbantartás miatt is. Ha az építőanyag sérült, elavult, akkor biztonsági okokból a falat el kell távolítani.

Minden válaszfal bontás előtt fontos szakemberrel megvizsgáltatni a falat, ha kell statikussal felméretni. A régi polgári lakásokban előfordulhat, hogy a válaszfal több emeleten keresztül húzódik és a födémhez csatlakozik, aminek elbontása szerkezeti következményekkel járhat. Ugyanígy a panel házakban is merevítő szerepe lehet a falaknak. A válaszfal bontás alapvetően nem engedély köteles, de nem szabad felmérés nélkül nekivágni.

válaszfal bontás során körültekintően kell eljárni, felszedni a vakolatot és megvizsgálni a falat. Az elektromos vezetékekre, falban futó csőrendszerekre ügyelni kell, azokat áramtalanítani, illetve elkötni, leszerelni a konnektorokat és kapcsolókat. Ezután jöhet a bontás, ami felülről lefelé történik. Nem szabad a küszöböket, fal léceket se meghagyni.

válaszfal bontás ma már egyszerűen, gyorsan és biztonságosan kivitelezhető. A modern technológia lehetővé teszi, hogy maga a folyamat is por-és zajmentes legyen, ne zavarja a szomszédokat és ne hagyjon maga után nagy felfordulást. Ilyen jellegű válaszfal bontásban tudunk ügyfeleinknek segíteni. Keressen minket elérhetőségeinken és kérjen kollégáinktól egyedi árajánlatot!


munkas


Betonvágás Budapesten a megrendelők igényéhez igazodva!

A fővárosban mindig történik valami, legalábbis, ami az építkezést illeti. Új ingatlanok folyamatosan készülnek el, azokat, amiknek lejárt az ideje pedig lebontanak. Az átépítés vagy a felújítás is sok épület és ingatlan esetében is aktuális. Bármelyik munkatípusról is legyen szó, a betonvágás biztosan kelleni fog a kivitelezéshez.

betonvágás Budapesten is gyakran alkalmazott tevékenység, amihez minden egyes esetben az ebben illetékes szakembert kell hívni. A feladathoz használt eszközök, mint a gyémánttárcsa, a betonvágó szerszám, csak biztos kezekben tudnak megbízhatóan működni. A betonvágáshoz Budapesten sem lehetetlen olyan csapatot találni és olyan szakembert szerződtetni, aki minden elvárásnak megfelel.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szüksége van betonvágáshoz Budapesten egy jó csapatra! Gyakorlatilag az összes területre kiterjedően rendelkezünk tapasztalattal és ezek a tapasztalatok mind releváns, referenciákkal is alátámasztható projektekből származnak. Ez azt jelenti, hogy a budapesti betonvágás a mi számunkra már túl sok meglepetést nem tud tartogatni. Nagy rutinnal és magas szakértelemmel rendelkezünk, sok mindent kiviteleztünk már a födémvágástól a falbontáson át a furatok, nyílások méretezéséig. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk új kihívásokra találni ezen a területen. Minden megbízásunkat a legjobb tudásunk szerint végezzük el, szem előtt tartva a rendelkezésünkre álló terveket.

Keressen minket a budapesti betonvágáshoz, amennyiben olyan kivitelezővel szeretne dolgozni, ami a megrendelő minden elvárást pontosan formába tudja önteni! Azon kívül, hogy a megrendelés tökéletesen készül el, az árak tekintetében is a legjobbra törekszünk. Ár-érték arányban kiváló budapesti betonvágást biztosítunk Önnek is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

A kollégáink rövidesen válaszolnak a kérdéseire, illetve egy körülbelüli árat is meg tudnak adni a konkrét megrendelésre vonatkozóan.

kezivago

A betonvágás eredményessége több tényezőn is múlik!


A megfelelő szerszámok és eszközök segítségével még az olyan ellenálló anyagok is jól alakíthatóak, mint amilyen például a beton. A modern igények alapján tervezett, hatékony munkát lehetővé tévő gyémánttechnológia olyan szerszámokat nyújt, amikkel a betonvágás is könnyedén kivitelezhető. Természetesen az önmagában még nem elegendő, ha a betonvágás gyorsan elkészül, mert az elsőrangú munkához ugyanilyen fontos a precizitás és a hibák nélküli kivitelezés is.

betonvágás számos esetben ideális választás, olyan munkákhoz lehet használni, amik a beton fal javítását, korrekcióját, átalakítását célozzák. Ennek alapján a gyémánttechnológia nagy segítség a tiszta munka elkészítéséhez. Egyetlen szerszámmal többféle feladat készülhet. A fuga elhelyezés, a repedések javítása vagy a hézagok kialakítása is olyan munkák, amik igényelhetnek betonvágást. 

A betonvágás elvégzése előtt fel kell mérni a munkaterületet annak érdekében, hogy a célnak megfelelő vágás történjen. A vágás mélységét és szélességét befolyásolja a beton állapota és kora, az, hogy van e valamilyen elem, ami a vágás útjában áll és a pontos terv, ami a vágásra vonatkozik.

A betonvágás egy hatékony és praktikus technológia, amivel rövid idő alatt elkészül a beton felületeket érintő átalakítás vagy javítás. Egy magas színvonalon végzett munka csak akkor tud megvalósulni, ha a feltételek adottak. Tapasztalt és elkötelezett csapatunk modern és jól karbantartott felszereléssel végzi a megrendelt betonvágást és sikerrel veszi a felbukkanó akadályokat is. Nem csupán a tökéletes műszaki kivitelezésre fordítunk figyelmet, hanem szem előtt tartjuk a megrendelői igények egyediségét is. A végeredmény magáért beszél és utólagos javításra sincsen szükség.

Keressen minket bizalommal és vegye igénybe professzionális szolgáltatásainkat a betonvágással kapcsolatban! Garantáljuk a kimagasló minőségű munkát, a pontos határidőket és a nagyszerű ár-érték arányt is. Pontos árajánlatot a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tudunk adni az érdeklődőknek!


furat1

Födémvágás szakszerűen! Egyszerű, gyors és pontos munka profikkal!

Egy betonfal átalakítása, ami már megépített, kész állapotban van, régen nem volt olyan egyszerű feladat. Lassú, aprólékos és precíz munkát igényelt. A modern technológia mára a betonvágás lehetőségeit kitágította, a vágáshoz kapcsolódó feladatsort pedig jelentősen leegyszerűsítette. A gyémánttechnológia és a korszerű eszközök segítségével biztonságosan, eredményesen és komfortosan kivitelezhető a betonvágás.

A betonvágás egyik tipikus fajtája a födémvágás. A födémvágás tulajdonképpen a mennyezetbe vágott nyílást jelenti, amit több okból is meg lehet ejteni. Gyakran alkalmaznak lépcső vagy lift kialakításához födémvágást, de szellőzőnyílások vagy elszívók, épületgépészeti nyílások kivitelezéséhez is szükséges.

Tehát a födémvágás legegyszerűbben a gyémánttechnológiával, illetve komoly, ipari gépekkel kivitelezhető, de még ez sem garancia arra, hogy a kísérlet sikeresen zárul. A  födémvágást szakszerűen kell elvégezni, ehhez pedig tapasztalt szakemberek, megfelelő géppark és komoly elhivatottság szükséges.

A  födémvágás akkor tud megvalósulni a terveknek megfelelően, ha már az elejétől precízen történik. Szükséges egy alapos felmérés, ami magába foglalja a statikai vizsgálatot, illetve egy átfogó szakvélemény elkészítését. A gyémánttechnológia rezgésmentes és pormentes átalakítást tesz lehetővé, ami a  födémvágást is biztonságosabbá és eredményesebbé teszi. Ennek köszönhetően nincsenek elrontott vágások, repedések vagy szerkezeti károk, csak pontos, esztétikus vágások. A vágás előtt tájékozódni kell arról, hogy milyen pontosan a födém anyaga, mekkora nyílás fog elkészülni, pontosan hová és milyen célból. Nem mindegy, hogy lakóépületbe vagy egyéb ingatlanba készül a nyílás, mert számításba kell venni az épületgépészeti tényezőket is.

A szakszerű kivitelezést tehát bízza profikra, akik a  födémvágást kedvező ár-érték arányban és kimagasló színvonalon végzik el! Keressen minket bizalommal és kérjen kollégáinktól árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!


fodem

Betonvágás minimális zajterheléssel és gyors kivitelezéssel!

Egy ingatlan átalakítása a célnak megfelelő formára közintézmények esetében is lehetséges. Ahogyan a magán lakások és házak esetében is létfontosságú, hogy az ingatlan kialakítása illeszkedjen az igényekhez, úgy az iskolák, múzeumok, irodák vagy könyvtárak stb. esetében is nélkülözhetetlen.

betonvágás ideális típusa a falak átalakítását érintő munkálatoknak. A betonvágáshoz használt modern technológiák olyan előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, amiket ajánlatos kihasználni. Az egyik nélkülözhetetlen pozitívum a zajmentes kivitelezés. A munkánk során sokszor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a munkaterület környezetében szomszédok vannak kitéve a munkálatokat kísérő zajnak. A betonvágáshoz használt gyémánttechnológia a legalacsonyabb zajszennyezéssel jár, ami garantálja, hogy a környezeti ártalmakat minimalizálja. A betonvágás nem csupán kevés zajjal járó folyamat, de azt is garantálni tudjuk, hogy a por és törmelék mennyisége is minimális. A korszerű eszközök használatának köszönhetően a megrendelőnek nem kell a nagy zajszennyezés miatt konfliktusba kerülni a szomszédokkal. 

A gyémánttechnológia akkor is előnyös választás a betonvágás kivitelezéséhez, ha az adott épület többi részében továbbra is folyik a munka, nem áll meg az élet. Az átalakítás ezzel a technológiával a szükségesnél nem hosszabb és nem jár elviselhetetlen zajjal, illetve porral.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha nem szeretné kezdőkre, illetve szakmailag inkompetens csapatra bízni a  betonvágással kapcsolatos munkákat! A csapatunk minden szempontból tökéletesen alkalmas a feladatra, mert jól felszerelt eszközparkkal és modern technológiával rendelkezünk, a  betonvágást pedig kimagasló szakértelemmel és releváns tapasztalattal végezzük el.

Amennyiben könyvtár, múzeum, tanintézmény, hivatal vagy egyéb közintézmény munkálataihoz keres kivitelezőt, lépjen kapcsolatba velünk! A  betonvágásra egyéni árajánlatot készítünk minden ügyfelünknek. A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérje ajánlatunkat!


belepo

Falvágás Budapesten: nyissa meg a konyhát praktikus ételkiadó ablakkal!

Sok ingatlannak a gyenge pontja a konyha, ami vagy túl kicsi, túl sötét, levegőtlen vagy éppen túl nyitott, egybefolyik a nappalival és a többi helyiséggel. Érdemes alaposan megfontolni, hogy a személyes igények milyen lehetőségekkel találkozhatnak. Egy kisebb lélegzetű átalakítás is csodás eredményeket tud magával hozni, méghozzá kompromisszumok nélkül.

Ha nem szeretné az amerikai stílusú konyha, nappalira bővíteni a meglévő, falakkal körülvett konyháját, van más megoldás is. A meglévő falak lebontása nélkül is lehet nyitottabb, szellősebb, kellemesebb hely a konyha. Egy ilyen apró átalakítást falvágással meg lehet csinálni. A falvágás Budapesten a megfelelő szakemberek közreműködésével egyszerűen kivitelezhető, mégis látványos eredményekkel jár. 

Az ígéretes középút tehát egy ételkiadó ablak, ami megnyitja a konyha és a mellette lévő tér közti falat, mégis fenntartja a szeparáltságot. Egy tetszőleges méretben kialakított ételkiadó ablak kialakításához a falvágást Budapesten is kiemelkedő minőségben meg lehet rendelni. A falvágást Budapesten a cégünk nagy gyakorlattal végzi, képzett és tapasztalt szakemberek közreműködésével. A tudás persze mit sem ér, ezért a budapesti falvágással kapcsolatos projektekhez a legmodernebb technológiákat, illetve berendezéseket alkalmazzuk. Ennek köszönhetően az ételkiadó ablak kialakítása csupán rövid időt vesz igénybe, a hagyományos falvágáshoz képest hamarabb elkészül.

falvágást Budapesten pormentesen és zajmentesen végezzük, a munkánk nyomában csakis egy tökéletesen kivitelezett ételkiadó ablak marad. Az új ablak a régi konyhát világosabbá, levegősebbé teszi és a konyhai munkálatokat pedig kevésbé magányossá. Egy ilyen ablak még a családi kapcsolatokra is jó hatással lehet, hiszen az ablakon keresztül nemcsak a kész fogásokat lehet kiadni, de beszélgetni is a sürgölődés közben.

falvágás Budapesten kedvező ár-érték arányban megrendelhető. Ha falvágáshoz keres megbízható csapatot, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és kérjen bővebb tájékoztatást a megadott elérhetőségeinken!

konyhaablak

Betonvágás szakszerűen és hibalehetőségek nélkül!

A tégla- vagy betonfalak átvágására sor kerülhet építkezés vagy átalakítás alkalmával, méghozzá változatos okokból. A vágás elvégzése ma már rutin feladat és eredményes munkával jár, de csak akkor, ha szakszerűen végzik el a megrendelést. A betonvágás szakszerű kivitelezéséhez mindenekelőtt szükség van egy igazán profi betonvágó szerszámra, ami garantálja a maximális vágási sebességet, a tiszta vágást, a könnyű kezelhetőséget hosszú távon. Egy szerszámot kezelni is tudni kell, de egy szakember csak akkor tud tökéletesen megbízható munkát végezni, ha az első lépéstől az utolsóig tisztában van a betonvágás menetével.

betonvágás információszerzéssel kezdődik, az épület műszaki adatainak kiértékelésével. Egyeztetni kell a megrendelővel, feltérképezni a vágási akadályokat. Ha ez nem történik meg, akkor a betonvágás során könnyen sérülhetnek a falban futó vezetékek, a szigetelés vagy pedig a vakolat is kárt szenvedhet. Ezután elő kell készíteni a helyszínt a betonvágáshoz és el kell végezni a próbavágást is, ami meghatározza a további munka menetét. Jöhet a lényeg, maga a betonvágás. Az elvégzett vágás akkor lesz jó, ha megfelel az előírt paramétereknek, tehát a vágási mélység, vágási szélesség, az egyenesség, a nyomvonal és az ép fugaszélek mind megvannak, méghozzá a terveknek megfelelően.

Amikor szakszerűen elkészült a vágás, már csak az utómunka van hátra és a pakolás, a keletkezett por, szemét eltakarítása. Ha minden megvan, akkor át kell adni a terepet és fogadni a megbízó gratulációit. Keressen fel minket bizalommal, ha csakis szakszerű és profi munkát vár el! A betonvágást profi szerszámokkal és rutinos szakemberekkel végezzük, ügyelünk a határidőkre és kedvező díjszabással dolgozunk! Ha szeretne árajánlatot kérni, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal megadott elérhetőségeink bármelyikén!


korong

Panelfal bontás kellemetlen konfliktusok nélkül?

Sokan már év elején elkezdenek foglalkozni otthonuk tavaszi felújításával, hogy a munkálatok megkezdéséig minden a rendelkezésre álljon. Egyeseknek ilyenkor nem feltétlenül az alapanyag beszerzése vagy a szakemberek megtalálása okozza a legnagyobb fejtörést, hanem az, hogy a közvetlen szomszédokkal majd elfogadtassák a felújítással járó felfordulást. Nem ritka, hogy kertes, családi házas övezetben alakul ki konfliktus emiatt, így nem csoda, ha egy panellakással kapcsolatban a tulajdonosok kifejezetten tartanak a házban lakók reakciójától. Ezekben az épületekben előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor az érintett tulajdonosok kénytelenek lemondani például egy panelfal bontásról azért, hogy elkerüljék a kellemetlen vitákat a szomszédokkal. Amennyiben Ön is hasonló szituációba került, ne kössön ezzel kompromisszumot, hanem keressen fel bennünket a panelfal bontáshoz!

 A panelfal bontáshoz gyémánttechnológiát alkalmazunk, aminek a legnagyobb előnye, hogy minimális zajjal jár. Sok konfliktust, kellemetlen helyzetet megakadályozhat a korszerű technológia alkalmazásával. Ami a legjobb, hogy nem kell lemondania a panelfal bontásról azért, hogy elkerülje a vitákat a házban élőkkel.

 A panelfal bontáshoz használt gyémánttechnológiával a gyorsaság is garantált, így még a felújítást is rövidebb idő alatt lehet befejezni. A munkálatok gördülékenyebbek és zökkenőmentesebbek lesznek, ezáltal pedig biztosan pozitív tapasztalatokat szerezhet otthona felújításáról. Az általunk biztosított panelfal bontással csak előnyökre tehet szert!

Mivel hamarosan elindulnak a lakásfelújítások, érdemes minél előbb felkeresnie bennünket, hogy rugalmasan tudjon időpontot foglalni a panelfal bontáshoz. Szolgáltatásunk ára kedvező, így bárki számára elérhetők vagyunk. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné ránk bízni a panelfal bontást, vagy bővebb információkra lenne szüksége a munkálatokról, gyémánttechnológiáról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

lakasok


Válaszfalbontás: ha szeretné átalakíttatni az otthonát

A régi lakások általában szűkös terekkel készültek, mert fontosabb volt a minél több helyiség, mint a tágasság érzése. A mai igények azonban már másféle otthonok építését teszi szükségessé, viszont a lakásállomány nagy része továbbra is 50-100 éves épületekben található, és ez nem is fog nagyon változni a következő évtizedekben. Az átalakításuk nem egyszerű, de megoldható, mindössze a válaszfalak bontása, illetve áthelyezése szükséges hozzá.

A válaszfalbontás régebben komoly munka volt, hiszen rengeteg zajjal, törmelékkel és többnapos munkával járt együtt. A törmelék mennyisége persze mostanra sem lett kevesebb, ám a zaj minimálissá vált, és a többnapos munkát sikerült lerövidíteni csupán néhány órára, ez pedig a gyémánttechnológiának köszönhető. A gyémánttárcsával, illetve a nagyteljesítményű vágógéppel nem csak tégla, de betonfalak is könnyedén vághatóak, így a válaszfalak bontása lényegesen egyszerűbbé válik, mint a korábbi években, évtizedekben.

Ha gyémánttechnológia segítségével végezzük el a válaszfalak bontását, akkor a munka akár néhány nap alatt befejezhető, mégpedig az elejétől a végéig, és nem csupán a törmelék elszállításáig. Előfordul az olyan otthonátalakítás, ahol a válaszfal bontása előtti kipakolástól az újbóli lakberendezési teendőkig nem telik el több, mint egy hét, és ebben a padló kijavítása, a plafon és a fal glettelése és festése is benne van, bár tény, hogy ritka, hiszen az ilyen mértékű átalakításokat a teljes felújítás alkalmával szokás elvégezni, az pedig hónapokat is igénybe vehet. Ha azonban csupán egy válaszfal eltávolítása a cél, és ezen kívül nincs más teendő, akkor a munka ténylegesen villámgyors is lehet.

Amennyiben Ön is szeretné átalakítani az otthonát, és ehhez válaszfalak bontására lenne szüksége, bízzon meg bennünket a feladat elvégzésével! Ha kérdése lenne, vagy megrendelné szolgáltatásunkat, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Várjuk hívását!


tores

Szeretne változtatni ingatlana kialakításán?
Csakis szakszerű falbontással kezdjen neki!

Egyre többen vágnak bele a lakásfelújításba, és mernek bátran változtatni a tereken, az ingatlan arányain. Valóban csodákra képes egy kis festék, némi modernizálás vagy éppen bizonyos válaszfalak lebontása, illetve áthelyezése.

Egy régi, rossz elosztású, sötét, lelakott ingatlan teljesen új életre tud kelni egy ilyen átalakítás és felújítás után. Arra viszont ügyelni kell, hogy a falbontást szakszerűen végezzék el, különben számolni kell azzal a rengeteg plusz munkával, ami majd a javítással jár. A falbontás akár saját kezűleg is elvégezhető, de mindenkit óvva intünk attól, hogy maga ragadjon szerszámot, mert könnyen végzetes kárt tehet a lakás vagy épület szerkezetében.

A szakszerű falbontáshoz nem csupán szakértelem és tapasztalat szükséges, de az is nélkülözhetetlen, hogy a legkorszerűbb eszközökkel bonyolítsák le. Az eszközök között ma a legmodernebbnek számító betonvágókkal dolgozunk mi, amivel szintén garantáljuk a ránk bízott munka sikerét.

A szakszerű falbontás egyik fontos feltétele az is, hogy a kivitelező tudja, mit csinál, tehát értsen a falakhoz. Nem minden falat lehet lebontani ugyanis, mert az épület is veszélybe kerülhet, ha a teherhordó falak eltűnnek. A bontás megkezdéséhez statikus szakmai véleményére is szükség van. A régi épületeknél különösen körültekintően kell eljárni, mert sokszor nem minden az, aminek látszik. Vannak olyan falak ugyanis, amiket két szint magasságban építettek be. A panelházak és társasházak falai között vastagság alapján tehetünk különbséget, illetve csoportosíthatjuk őket az alapján, hogy válaszfalról, főfalról vagy merevítő falról van szó. A vágásukhoz, szakszerű falbontáshoz szakvélemény, bizonyos esetekben engedély szükséges.

A szakszerű falbontásnál a falban futó vezetékekre is ügyelni kell, mert könnyen katasztrofális következményei lehetnek a következetlen bontásnak vagy felmérésnek.

A megbízható munkához szerződtessen megbízható csapatot is! Lépjen kapcsolatba velünk, és bízza ránk a szakszerű falbontást! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen tőlünk árajánlatot!sarok

Betonvágás mesterfokon: mi valóban a maximumot nyújtjuk!

Az építkezéseknek vagy felújításoknak vannak olyan munkálatai, amiknél elengedhetetlen, hogy a szakemberek a maximumot nyújtsák. Ilyen például a betonvágás: a különböző méretű furatoknak, vágásoknak precíznek és méretpontosnak kell lenniük, hiszen rendkívül kiábrándító tud lenni egy aránytalanul és egyenetlenül kivágott fal. Egy ilyen munka a már elkészült ingatlan összképét is negatív irányba befolyásolhatja. Éppen ezért a betonvágást csakis olyan szakemberekre szabad bízni, akik ezt mesterfokon űzik. Ha Ön még nem talált ilyen specialistát, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a betonvágás mennyire befolyásolja a kész összképet az ingatlanok esetében, csakis a maximumot nyújtjuk a munkálatok során. A precíz munkavégzéshez nem elegendő a hosszú évek tapasztalata, emellett még korszerű munkaeszközökre is szükség van, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a betonvágáshoz szükséges gépjeink fejlesztésére. A legkorszerűbb, gyémánttechnológiájú gépekkel dolgozunk, amelyekkel nem jelent kihívást mesterfokon űzni a betonvágást. A modern gépekkel precíz és méretarányos munkát végzünk, így, ha bennünket választ, garantáljuk elégedett lesz a végeredménnyel. A gyémánttechnológia lehetővé teszi, hogy egyenletes felület keletkezzen, így utólag csak minimális korrekcióra van szükség. Az, hogy a betonvágást mesterfokon űzzük, a munkakörülményeinken is meglátszik, hiszen a gyémánttechnológia gondoskodik arról, hogy minimális pormennyiség keletkezzen a területen a munkálatok során. A betonvágást rövid idő alatt elvégezzük, velünk nem lesz nehéz alkalmazkodni a kitűzött határidőkhöz.

A betonvágást mi valóban mesterfokon űzzük, tapasztalatunknak és a gyémánttechnológiának köszönhetően! Szolgáltatásunk kedvező árú, így bárki megtapasztalhatja az általunk alkalmazott technológia előnyeit. Amennyiben kérdései lennének a betonvágással kapcsolatban, árakról érdeklődne vagy egyedi elképzelései vannak, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!terd

Mi nem vesztegetjük az idejét! Döntsön a falvágás mellett!

Gyors munkát, azonnali eredményeket szeretne? Mindenki ezt várja el a megbízott szakemberektől és csapattól, ha szeretne az ingatlanán meghatározott változtatásokat rendelni.

A mi ajánlatunk a falvágás. Milyen esetben kell a falvágás mellett dönteni, mikor jár vele jobban valaki? Amikor nincs idő arra, hogy a munkálatokkal vesződjenek vagy nem szeretnének még nagyobb felfordulást a meglévőnél, akkor a falvágás az ideális választás. A falvágás olyan modern technológia, ami rövid idő alatt látványos eredményeket tud felmutatni. Egy fal egyik nap még ott magasodik két szoba között, egy napon belül pedig már hűlt helye van. Ha a szobát világosabbá szeretnék tenni, minimális munkával új nyílászárókat lehet rá vágni. A falvágás titka az a speciális szerszám, amit egyszerűen csak gyémántszerszámnak hívnak.

Keressen minket bizalommal, ha falvágással kapcsolatos munkát szeretne kiviteleztetni, és Ön is meg fogja tapasztalni a szolgáltatás előnyeit!

sikvagas

Gyorsan van szüksége a betonfal bontásra? Megoldjuk!

Itt a nyár, de még mindig nincs alkalmas állapotban a nyaralója arra, hogy vendégeket lehessen fogadni benne vagy a családdal eltölteni néhány hetet a szünidőből? Ha némi átalakításra van szükség, azt akár rövid idő alatt is elintézheti, csak tudni kell, hogy kit bízzon meg a feladattal.

A falak eltávolítása nem kell, hogy bonyolult dolog legyen, hiszen a betonfal bontása a megfelelő eszközök bevonásával szinte gyerekjáték. Ilyen eszköz a gyémánttárcsás vágó berendezés is, aminek a használatával a betonfalakat is gyorsan, szakszerűen lehet nem csak átvágni, de lebontani is. Ennek a modern technológiának a használatával már nem kell olyan hosszú időt szánni a betonfal bontására, mint régen, ráadásul kevesebb porral és kisebb hanghatással jár. A nyaraló ennek köszönhetően szinte pillanatok alatt elnyeri az új formáját és nem kell tovább halogatni a pihenést!

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén, ha betonfal bontáshoz van szüksége profi csapatra!

sarok

Profi szakemberekkel a falbontás rutinművelet!

Van egy feleslegessé vált fal az ingatlanában, amit szeretne eltüntetni? Sokan úgy vannak vele, hogy amit maguk is meg tudnak csinálni, azt miért bíznák másra, miért fizessenek érte; itt azonban nem falfestésről van szó, hanem falbontásról.

 

A falbontás szakértelmet követel meg, hiszen az épület statikai jellemzőit is figyelembe kell venni a munkálatok elvégzése előtt. Látatlanban nem szabad nekiállni csak úgy falakat kiverni, mert akár az épület szerkezetének stabilitása is veszélybe kerülhet.

 

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe képzett és tapasztalt szakembereink segítségét falbontással kapcsolatban! A rendelkezésünkre álló korszerű berendezések és sok éves gyakorlatunk segítségével problémamentesen, rövid idő alatt lebonyolítjuk a falbontás műveletét. A falbontás ennek köszönhetően csak minimális kellemetlenséggel jár, és maximálisan biztonságos.

 

A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén igényeljen személyre szabott árajánlatot falbontásra!


tegla
Tágasabb gyerekszoba? Valósitsa meg betovágással!

Ahogy nőnek a gyerekek, úgy egyre nagyobb lesz az igényük a tágas szobára. Ezt a szülők is látják, ezért igyekeznek olyan megoldást találni, amivel alkalmazkodhatnak gyermekük szükségletéhez. Ha Ön még nem tudja, hogyan lehetne bővíteni egy kicsit a teret, ne gondolkozzon tovább, ugyanis ehhez a betonvágás a legjobb megoldás!

 

Betonvágással egy sokkal tágasabb, barátságosabb, világosabb gyerekszobát biztosíthat gyermekének, amiben garantáltan jól fogja magát érezni. A munkálatok viszonylag rövid idő belül kivitelezhetők, és attól sem kell tartania, hogy a betonvágás hatalmas felfordulással járna. Az általunk használt technológiának köszönhetően zaj- és pormentes a betonvágás, így akár egy kisebb felújításkor is bátran dönthet a gyerekszoba teljes átalakíttatása mellett. A technológia másik előnye a pontosság, ami lehetővé teszi, hogy a szülők szabadjára engedjék fantáziájukat: ha van rá igény, kisebb nyílásokkal különlegessé tehetjük a kiválasztott falfelületet a gyerekszobában.


Ha szeretné igénybe venni korszerű betonvágás szolgáltatásunkat a gyerekszoba átalakításához, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


vagas

Bízza szakemberre a válaszfal bontását is!

Vannak falak, amik nem állnak örökké. Ami az egyik esetben teljesen megfelelő, az a másik esetben már lehet, hogy változtatásokat igényel. A válaszfal bontásával azonnali változtatásokat lehet véghezvinni egy térben. A falak lebontása nagyobb tereket eredményez, tágasabbnak mutat egy ingatlant.

A válaszfalbontást a leggyorsabban úgy lehet elvégezni, ha szakembereket bíz meg a munkálatokkal. A szakemberek ismerik a legújabb technológiákat és azokat alkalmazni is tudják. Ennek köszönhetően nem adódhat olyan probléma, amit ne tudnának megoldani.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha válaszfalbontáshoz van szüksége hozzáértő emberekre, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! A válaszfalakat rövid időn belül eltávolítjuk, méghozzá úgy, hogy nyomuk se marad, a munkálatokat pedig szinte észre sem veszi, olyan minimális zaj- és pormennyiséggel jár a technika, amivel dolgozunk. Keressen bennünket a weboldalunkon közzétett elérhetőségeinken bővebb információért!

faltegla

Falvágással a kicsi, sötét konyha is tágasabb, világosabb lehet!

 

A régi építésű lakásoknak megvan az a hátulütője, hogy a konyháknak kis helyet szántak bennük. Vannak olyan lakások, ahol a konyha nem más, csak egy kisméretű főzőfülke, vagy egy ablaktalan kis terület falakkal körbevéve. Nincs is annál lehangolóbb, mint egy ilyen helyen ételt készíteni.

 

Ha azt tervezi, hogy a hasonló jellemzőkkel rendelkező konyháját átalakítja, szívesen állunk rendelkezésére szolgáltatásainkkal! Miben tudunk Önnek segíteni? Egyszerűen és hatékonyan képesek vagyunk kivitelezni azt, hogy a konyha szellősebb, tágasabb, világosabb legyen. Hogyan tudjuk mindezt elérni? Természetesen a legmodernebb eszközökkel végzett falvágással!

 

Az általunk végzett falvágás problémamentesen elkészül, nem jelent akadályt a vastag betonfal sem. A falvágás piszok és zaj nélkül jár, így a szomszédoknak sem lehet ránk panasza. A gyémántszerszámos technológiának köszönhetően pillanatok alatt elkészül az új átadó, közlekedő, vagy egyszerűen kevesebb fal áll majd a tágasabb konyha útjába.

 

Ha falvágásra van szüksége profiktól, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

konyha

Egyetlen szerszám betonvágáshoz, ami ezer lehetőséget rejt magában!

A gyémántszerszám egy olyan eszköz, ami rengeteg lehetőséget rejt magában, a betonvágás talán egyik leghatékonyabb kivitelezésének szerszáma. A lényege a gyorsaság, precizitás valamint az erő, és ezekkel a meggyőző jellemzőkkel gyakorlatilag bármire képes.

Milyen munkálatokra lehet alkalmazni a gyémántszerszámot? A betonfalak és a téglafalak átvágásával szinte bármilyen átalakítás elvégezhető, amire csak szükség lehet. A betonvágással kidomborítható egy üzlethelyiség előnyösebb oldala, egy otthon rejtett lehetőségei is napfényre hozhatóak vagy egy vendéglátó egység funkciója szerint alakítható. Kisebb nyílások vágása és teljes terek átalakítása egyaránt kivitelezhető ezzel a korszerű technikával.

Ismerje meg a lehetőségeket, és alakítsa ingatlanát úgy, ahogy megálmodta! Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat betonvágással kapcsolatban, a részletekről érdeklődjön feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

metszes

Milyen előnyökkel jár a profi betonvágás?


A betonvágás rendkívül fontos mozzanata egy felújításnak, vagy építkezésnek, ezért fontos, hogy mindig profi, tapasztalt szakember legyen felkérve a feladatra. Ilyenkor azzal is számolni kell, hogy a profi betonvágásra várnia kell az ügyfélnek, azonban nem szabad türelmetlennek lenni, hiszen az ilyen színvonalú szolgáltatás csakis előnyökkel jár.
 
Egy profi betonvágás esetében az ügyfél biztos lehet abban, hogy pontos és precíz lesz a végeredmény, ráadásul a tapasztalt szakember addig bele sem kezd a munkavégzésbe, ameddig konkrétan nem kerül letisztázásra az, hogy pontosan hol van szükség a vágás elvégzésére. A profi betonvágás korszerű eszközökkel történik, amikkel nem csak tökéletes lehet a végeredmény, hanem a szakember képes tartani a rövid határidőt is, így egy építkezés, vagy felújítás megfelelő ütemben haladhat.

Ha profi betonvágásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Az ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást garantáljuk!
 
alapvagas

Miért bízza profikra a panelfal bontást?

 

A felújítások nemcsak a családi házakat érintik, hanem a társasházakat, illetve panelokat is. Ilyenkor bizonyos esetekben vagy elképzelések megvalósítása érdekében elkerülhetetlen a panelfalak bontása. Azonban fontos, hogy az ezekkel összefüggő munkálatokat profi szakemberekre bízzák az ingatlantulajdonosok, ugyanis ellenkező esetben komoly szerkezeti károk is felmerülhetnek.

 A rutinos szakember tisztában van azzal, hogy a panelfalak bontásakor mely tényezőkre kell kiemelt figyelmet fordítania ahhoz, hogy ne történjen probléma az átalakítás során. Ennek megfelelően a felújítás rövid időn belül, kellemetlenségek nélkül megvalósulhat.

 A panelfal bontás esetében nemcsak a szakértelem számít, hanem a felhasznált eszközök is, utóbbiak pedig csakis egy specialistának állnak a rendelkezésére. A korszerű eszközöknek köszönhetően precíz munkavégezhető, más szerkezeti egységek nem sérülhetnek a folyamatok során.

 Ha Ön még nem talált rutinos szakembert a panelfal bontáshoz, nem kell tovább keresnie, hiszen jó helyen jár! A szolgáltatás igénybevételéért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!


szakember2

Szellőző furat készítés kiváló minőségben!

 

Átalakításokat tervez? Bővítene, átvariálná otthona vagy irodája helyiségeit, esetleg valamelyik melléképületét? Nem minden átalakításhoz, változtatáshoz szükséges malter és betonkeverő, van, amikor egy megfelelő betonfúró szerszámmal is el tudjuk érni aktuális célunkat. Például akkor, amikor szellőző furat készítésről van szó.

 

A szellőző furat készítésére akkor lehet szükség, ha új klíma beépítését tervezi vagy egy új helyiséget szeretne kialakítani, ahol szükség van a megfelelő levegőcserére, az egészséges szellőzésre. Itt jön a képbe a betonfúrás, melyet ma már modern eszközökkel, korszerű gyémántszerszámmal is el lehet végezni. A szellőző furat készítés ennek köszönhetően gyors és egyszerű művelet, ami rövid időt vesz igénybe, és nagyon diszkrét művelet is. A speciális szerszámmal végzett átalakítás nem okoz felesleges rezgéseket, a furatok így pontosak lesznek, nincs törmelékképződés, sem pedig zavaró zajok.

Válassza az egyszerű és modern megoldásokat, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, ha szellőző furat készítésére van szüksége!

szellozofurat

Dolgozzon a térrel, igényeljen profi falbontást!

 

Lakásfelújítást tervez, és gazdálkodna a térrel? Akkor nagy az esély rá, hogy előbb-utóbb a falbontás műveletére is sor fog kerülni! Ettől azonban nem kell megijedni, a modern technikának köszönhetően a falbontás ma már rendkívül rövid idő alatt megoldható, és sokkal kevesebb porral jár, mint azt előzetesen gondolta volna.

Első lépésként fel kell mérni, hogy teherhordó válaszfalról van-e szó, és hogy az adott válaszfal egy vagy több szinten húzódik. Utóbbi esetben el kell kerülni a munkavégzés közben adódó födém emelkedést, különben az alsó szint mennyezeti vakolata csúnyán megrepedhet. A falbontás megkezdése előtt a vakolat feltárása zajlik a mennyezet és a fal találkozásánál, ez annak céljából történik, hogy lássuk, meddig tart a falazás. Ilyenkor statikus véleményét is érdemes kikérni, mielőtt folytatnánk a falbontás műveletét.

 Ha Ön is szeretne falbontást végezni, és ehhez megbízható szakember segítségét kérné, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

szakember

Panelfal bontás: tucatból egyedit!

A panellakások nem okoznak meglepetéseket, hiszen szinte mindegyik ugyanolyan kialakítású lakótér. Ezek a lakások ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan a felosztásuk, az alaprajzuk. Egy ilyen házban minden lakás a másiknak a tükörképe. Gyakran kis terekbe zsúfolt pici szobák, apró fürdőszobák, zsebkendőnyi konyhák várják lakóikat.

Pedig a panellakásokon is lehet változtatni, sőt egyedivé, személyre szabottá alakítani őket.  A megoldás egy-két, jól megválasztott panelfal lebontása. Betonfúrással ez az elsőre macerásnak tűnő átalakítás csupán egy rutinfeladattá szelídül. Hogyan? A modern gyémántszerszámokkal végzett betonvágásnak köszönhetően! Ezek a korszerű, strapabíró szerszámok egyrészt nem csorbulnak ki a sokszor jelentős vastagságú és keménységű panelfalakon, egyenletes vágásra képesek, másrészt mindezt pedig minimális zajjal és porképződéssel lehet véghezvinni a használatukkal.

Keressen minket bizalommal panelfal bontással kapcsolatban is, és alakítsa lakóterét egyedivé!

alaprajz2


Szellőző furatok készítése

Vannak olyan átalakítások, amiknek a kivitelezésénél nagyon fontos a precíz vágás, a pontos méretek megtartása, a hajszálpontos vonalak kidolgozása. Ilyen kényes munkának számít például a szellőző furat készítése is.

Egy hagyományos eszközökkel, készülékekkel vágott szellőző nem adja azt az eredményt, mint amit modern betonvágó eszközökkel el tudunk érni! A régi típusú eszközök rezonanciát, illetve vibrációt keltenek, ami kihat a falra is, mivel a vágást végző szakember nem tudja a rezgő gépet teljesen egyenesen tartani. Ennek következtében óhatatlanul is kisebb-nagyobb sérülések, repedések keletkeznek a munkaterületen, nem is beszélve a hatalmas, fullasztó pormennyiségről!

A modern betonvágás, szellőző furat készítés már olyan technológiával végezhető el, ami teljesen rezonanciamentes, nem okoz vibrációt sem, így szinte teljesen portalan, tiszta és pontos munka végezhető!

Keressen minket szellőző furat készítése kapcsán és ismerje meg a modern betonvágás előnyeit!

furas2

Hasznos tudnivalók a betonfúrásról - Milyen technológiát alkalmazzunk?


Betonfúrás esetében többféle eszköz és technológia áll a rendelkezésünkre, ezért nehéz ebből a kínálatból kiválasztani a számunkra ideális módszert.

 A hagyományos betonfúráshoz ajánlott a tompa, de kemény élű fúrófej alkalmazása, az éles acél fúrófejek használata nem ajánlott, mert élük pár másodperc alatt használhatatlanná válna a beton anyagától. A különböző keményfém-lapkás fúrófejek alkalmasak a feladatra, mert ezeknek az eszközöknek nincs éle, ám a hatékony betonfúrás csak akkor valósulhat meg, ha a fúrófej kalapáló mozgást is végez!

 A gyémántszerszámos technológia napjainkban a legfejlettebb módszer a beton megmunkálásához! Ennél a típusnál a betonfúrást egy speciális, gyémántszemcsés szerszámmal végezzük, ennek köszönhetően a porképződés minimális, és precíz munkát adhatunk ki kezünkből!

 Igyekszünk a legjobbat nyújtani ügyfeleinknek, ezért a minőségi munkát garantálva, kedvező betonfúrás árakkal várjuk érdeklődőinket. Válassza Ön is a legkorszerűbb megoldást!


furas

Kérjen ajánlatot betonfúrásra!

A jó idő beköszöntével egyre gyakoribbá válnak a különböző építkezési- és bontási munkálatok is. Mivel manapság az egyik legkedveltebb építészeti alapanyagnak a beton számít, így nem véletlen, hogy ezeknél a munkálatoknál szükségessé válik a betonfúrás.

Ez a művelet azonban a megfelelő szakértelem és eszközök hiányában nem csak hosszadalmas, de veszélyes is lehet, ráadásul a végeredmény katasztrofálissá válhat. A betonfúrásra leggyakrabban építés és átalakítás során lehet szükség, falak, födémek átvágása formájában. Ez jelentheti szellőző rendszer kialakítását, ablak- vagy ajtónyílás kivágását, kábelezést, de akár egyedi kivitelezéseket is, mint például amerikai konyha létrehozását.

A betonfúrás komoly folyamat, mely tapasztalatot és szakértelmet igényel, így gyakori, hogy csak kimagasló áron juthatunk ehhez a szolgáltatáshoz. Mi azonban igyekszünk ügyfeleink számára kedvező árajánlatot kínálni! Keressen minket bizalommal, ha fontos Önnek a minőségi, ugyanakkor kedvező árú betonfúrás!

furas1

Betonvágás Budapesten? Megoldjuk!

A megfelelő szakembert megtalálni a komoly munkákhoz koránt sem egyszerű feladat – nem csak az számít, hogy mennyire értenek a munkások a dolgukhoz, hanem sokszor az időtényező is fontos elem, a precizitásról nem is beszélve. A betonvágás Budapesten egyet jelent azzal, hogy az ügyfélnek számos lehetőség közül kell kiválasztania a legjobbat. Mi azonban megkönnyítjük a dolgát! Forduljon hozzánk betonvágásért, és nem fog csalódni!

 

Miért érdemes minket választani? Mert számunkra fontos az Ön elégedettsége és a munka hibátlan kivitelezése! Felkészült szakemberek végzik el a ránk bízott feladatokat, és mi pontosan tudjuk, hogy mennyire sokat számít, hogy valami kész van-e a megbeszélt időpontra. Ne kockáztasson, inkább forduljon hozzánk, ha szeretne biztos lenni benne, hogy tökéletes munkát láthat majd viszont, hiszen számos további feladat sikeres elvégzése múlhat a betonvágás minőségén!

 

A betonvágást Budapesten is bízza ránk! Nem fogja megbánni a döntését – kollégáink várják jelentkezését elérhetőségeinken!


vagas

Bízza profikra a szellőző furetok készítését!

Manapság már minden épület esetében elengedhetetlen az ideális szellőzőrendszer kialakítása. Ez egy többek által használt ingatlan esetében fokozottan igaz.

A szellőző furatok készítése sosem egyszerű folyamat, hiszen az alap tervektől eltérően változhat a kialakítási helyük, melyre általában az építkezés során derül már csak fény. Mikor az alapok már állnak, nehéz módosítani a terveken, így a szellőző furatok áthelyezése sem bizonyul könnyű megoldásnak, főként, ha nem a megfelelő technológiát alkalmazzuk!

A gyémánttechnológiának köszönhetően ugyanis az eddig ismert építészeti megoldások gyökerestül megváltoztak. Ma már sokkal hatékonyabban lehetséges az utólagos átalakítás, vágás vagy fúrás. Ennek köszönhetően a szellőzőző furatok készítése is sokkal könnyebben megoldható, még akkor is, ha az épület már készen van.

Ha Ön is profi és minőségi munkát szeretne épülő ingatlanja esetében, akár szellőző furatok készítéséről, akár betonvágásról vagy más tevékenységről van szó, keressen minket bizalommal!


kifuvo

Betonvágás gyémánttechnológiával? Igen!

 

Fontos lenne, hogy a betonvágás úgy történjen, hogy maga az alapszerkezet a lehető legkisebb mértékben sérüljön? Nem szeretné, ha a vágás egyben azt is jelentené, hogy meggyengül a beton? Mi tudjuk a megoldást, ami kiküszöböli a hibákat! A betonvágás gyémánttechnológiával a segítségére lesz!

 

Betonvágást már nagyon régen végez az emberiség – gyakorlatilag már az ókorban is ismerték az eljárást. Manapság mód van arra, hogy olyan eszközöket használjunk a feladathoz, amely segít abban, hogy a vágás ne rövidítse meg a beton élettartamát. A gyémánttechnológiához használt szerszámok remek mivolta abban rejlik, hogy rezgésmentesen lehet velük elvégezni a vágási folyamatot, így a munka végeztével nem szembesülünk azzal, hogy repedések keletkeztek. Mindemellett még az is fontos szempont, hogy a betonvágás gyémánttechnológiával lehetőséget nyújt arra, hogy egyenletes felületeket kapjunk.

 

Profi segítségre van szüksége? Akkor forduljon hozzánk! A betonvágás gyémánttechnológiával nem okoz gondot számunkra!

keresztvagas

Milyen kérdések merülhetnek fel panelfal bontásakor?

A panelben történő munkálatok mindig nagyobb előkészületet igényelnek, mint egy családi ház esetén, hiszen amennyire csak lehet, a szomszédok nyugalmát is biztosítani kell. Ehhez azonban profi, tapasztalt szakemberekre és alapos előkészületekre van szükség. Betonvágás előtt érdemes néhány szempontra figyelnünk.

·         Fontos, hogy elegendő hely legyen a panelvágáshoz, ezért érdemes kipakolni azt a helyiséget, ahol a munkálat zajlani fog. A szakszerű és gyors munkához több szerszámra is szükség van, melyek viszonylag nagy helyet vesznek igénybe.

·         A betonvágás, fúrás és a hasonló műveletek mind zajjal járnak, azonban kisebb zajt keltenek, mint a vésés és az ütvefúrás. Ennek ellenére érdemes a panellakásra vonatkozó szabályzatot figyelembe venni, hogy a napnak melyik időszakában lehet zajongani.

·         Felmerülhet a kérdés, hogy a munkálatok után szükség van-e festésre. A modern gépeknek köszönhetően ma már kevesebb porral jár a betonvágás, mint korábban, azonban még így is szükség lehet bizonyos esetekben tisztasági festésre.

Bátran kérje szakértő munkatársaink segítségét betonvágással kapcsolatban!

sarokcs

Családbarát Panelvágás!

Már régóta tervezi, hogy átalakítja otthonát? Ez esetben a panelvágás egy közkedvelt módja annak, hogy gyorsan és hatékonyan olyan kialakítást varázsoljon lakásában, amelynek köszönhetően komfortosabban, igényeinek megfelelően élheti a mindennapjait.

De pontosan mi is a panelvágás?

A panelvágás a falvágással megegyező munkavégzés, amelynek során nagyteljesítményű gépekkel rövid időn belül, minimális zajjal végezzük a falak átvágását. A panelvágás folyamata ezért is kifejezetten családbarát, hiszen a munkaeszközök kevés port és egyéb szennyeződést okoznak, ennek köszönhetően az otthonokban gyorsan és könnyedén visszaállhat a megszokott rend és tisztaság. 

A különböző faltípusok eltérő szerkezettel rendelkeznek, amely a kivitelezési munkálatokat és költségeket is módosíthatja. A lakás átalakítása előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen elképzelései vannak, hiszen a panelvágás megkezdése előtt szakképzett kollégáink alaposan felmérik a környezetet és az igényeket is.

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, hogy otthona minden szempontból Önt és családját szolgálhassa!


terv

Segítünk barátságosabbá tenni otthonát!

Egy kisgyermekes családnak módja van arra, hogy egy nagy helyiségből gyerekszobát alakítson ki, ám ahogy nőnek a csemeték, egyre több az összetűzés, és mindenkinek saját kuckóra lenne szüksége. Magukra ismert? Akkor ránk is szüksége lesz a megoldáshoz!

 

A fent leírt eset lehetőséget ad egy nyilvánvaló megoldásra – a szoba kettéválasztására. Azonban ahhoz, hogy ez ténylegesen jól működjön, nem éri meg úgy kialakítani a helyiségeket, hogy keresztül kelljen járni az egyik félszobán. Ehelyett inkább döntsön az ajtóvágás mellett, és hozzon létre új nyílásokat a folyosóra! Érdemes figyelembe venni, hogy új ajtó vágásával ténylegesen elválasztható tereket kapunk, ami mindenkinek jó, hiszen maximalizálja a magánszférát a szobákban.

 

Persze nem mindegy, hogy ki végzi az ajtóvágást, hiszen számos dologra kell odafigyelni a munka során – de ezért vagyunk mi! Hívjon minket Ön is bizalommal, ha az ajtóvágás mellett döntött, és ezzel szeretné kényelmesebbé tenni az otthonát! Szakembereink a segítségére lesznek!

20160811

Még nem késő!


Régóta tervezi egy légkondicionáló berendezés beszerelését, de még nem lépett, mert a szükséges beton falbontás miatt túl sok lenne vele a teendője? Netán a tomboló kánikula mégis meggyőzte?  Ne halogassa tovább, szakembereink több éves tapasztalattal nyújtanak segítséget a szellőző és légkondicionáló berendezésekhez szükséges furatok készítésében, panel-, tégla-, vasbeton falak esetében is.

A szakszerű munkavégzés a falak bontásában, vágásában elengedhetetlen, hiszen egy rosszul megválasztott betonvágás az épület szerkezetét is meggyengítheti. Azonban, ha minket választ, a legmodernebb technológiát felhasználva, gyorsan és megbízhatóan készítjük el Önnek a tervezett szellőző vagy légkondicionáló berendezéshez szükséges furatokat. A méretpontos munkát gyémánttárcsás betonvágó gépeink garantálják, melyek ráadásul nem porolnak, és a zajszintjük is minimális. A betonfuratok készítése ezáltal nem okoz károkat a környező falszerkezetben, és a vakolat sem reped szét, így szinte teljesen elhanyagolhatóak az utómunkálatok.

Ha szeretné élvezni a hűvös otthon kényelmét a nyári forróságban, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

klimakivagas

Készüljön a nyári forróságra légkondícionálóval!

A technika fejlődésének köszönhetően már rengeteg otthonban találunk légkondicionálót. Ezek a szerkezetek segítenek a nyári melegben elviselhető hőmérsékletűvé hűteni otthonunkat, viszont van egy sarkalatos pontja a légkondicionálók beszerelésének, mégpedig az úgynevezett szellőző furat kialakítása.

Ezen a furaton keresztül egy levegő áramoltató cső megy keresztül, ami kellő levegőt biztosít a beltéri légkondicionáló egységnek és a felesleges meleg levegőt elvezeti a szabadba. A szellőző furatok kialakításának sokan otthoni eszközökkel állnak neki, de ez azon felül, hogy nem túl hatékony megoldás és sokszor többet ártunk vele, mint használunk, még balesetveszélyes is. Ezért az ilyen jellegű munkálatokat, de legfőképp a szellőző furatok kialakítását mindig bízzuk profi szakemberekre!

Szeretne légkondicionálót telepíteni otthonába, de a szellőző furat kialakításához még nem találta meg a megfelelő szakembert? Akkor válasszon minket, legyen szó akár betonvágásról, akár különböző furatok kialakításáról bármilyen típusú falnál! Ha megbízható, gyors és pontos munkát szeretne otthona szellőző furatai kivitelezése során, bennünk garantáltan nem fog csalódni!

20160616

Szeretné átalakítani otthonát?

Beton vagy téglafal elemeink utólagos módosítása vagy átalakítása bizony nem könnyű feladat az egyszerű otthon használatos eszközökkel és szerszámokkal. Egy bontó kalapáccsal, vésővel vagy ütvefúróval akár órákig is tarthat egy kisebb elem eltávolítása, mindemellett a végeredmény is változó, ha ilyen eszközöket használ a munkálatokhoz. Egyes fal elemek eltávolításához vagy átalakításához mindig kérje betonvágással foglalkozó szakember segítségét, aki pontosan és biztonságosan elvégzi az adott munkát!

Szeretné otthona felújításának alapjait profi betonvágó cégre bízni? Úgy érzi, hogy egyéni igényeit csak szakemberekre bízná rá nyugalommal? Akkor mi vagyunk a megoldás az Ön számára!

Komoly szakmai tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen jellegű betonvágással, falbontással vagy betonfúrással kapcsolatos munkálatot ránk bízhat! Legyen szó akár födémbontásról, panelfal vágásról vagy szellőzőfurat készítéséről, illetve bármiről, amit az Ön igényei megkívánnak! Válasszon minket, ha minőségi és pontos eredményre vágyik, garantáltan nem fog csalódni!

20160516

Ajtóvágáshoz hívjon szakembert!

Lakásátalakítás során előfordul, hogy egy már meglévő falba új ajtót szeretnénk tenni a helyiség jobb megközelíthetősége érdekében. Ilyen esetben ajtóvágásra van szükség, melyhez mindenképpen kérjük szakember segítségét!

Mindenekelőtt a legfontosabb ugyanis megállapítani, hogy a kérdéses fal főfal, vagy csak válaszfal, tehát van-e teherhordó funkciója. Egy a főfalba helytelenül kivágott ajtónyílás könnyen a szerkezet stabilitásának meggyengülését okozhatja! Az ajtóvágásnak emiatt semmiképp se kezdjünk neki házilag!

Cégünk nagy szakértelemmel és tapasztalattal vállal ajtóvágást, vagy ha két helyiséget szeretne egybe nyitni, válaszfal bontást. A betonvágást korszerű eszközökkel, a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzük, biztos lehet benne, hogy minőségi munkát kap, ha minket választ.

Ajtóvágással kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Várjuk hívását szellőző furatok készítésével kapcsolatban is!

20160416

Házi betonvágás helyett szakember!

Ingatlanok átalakításánál és már építkezésnél is felmerülhet annak az igénye, hogy a vasbetonba, betonfalba különféle méretű és funkciójú nyílások kerüljenek, ami igen körülményes és nehéz munka. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy egyedül is képesek megoldani a feladatot és nem kérik szakember segítségét. Ez azonban súlyos következményekkel járhat, mind esztétikailag, mind sérülések és anyagi károk szempontjából is.

 

Amennyiben helytelenül végzi a betonvágást otthonában, akár a ház szerkezete is gyengülhet, hiszen könnyen megrepedhetnek a falak, illetve egyénileg megoldott betonvágás nagy mennyiségű port hagy maga után, aminek az eltakarítása is fáradságos munka. Mindezek mellett nagyobb zajjal is járhatnak a munkálatok, mint egy szakember munkája sorén, aki a megfelelő eszközöket alkalmazza.

 

Ha betonvágásra van szüksége, kérje szakembereink segítségét, hiszen ezzel rengeteg időt, energiát megspórolhat és a végeredmény is garantáltan kiváló lesz! Forduljon hozzánk bizalommal egyedi igényeivel, felmerülő kérdéseivel!

no-flex

A jó szellőzéshezt fontos a szellőző furat is!

Napunk nagy részét épületekben töltjük, és ez nagyon hasznos is lehet, hiszen ezen épületek védenek meg minket az időjárás viszontagságaitól és a különféle külső behatásoktól - azonban nem mindegy, milyen falak között töltjük el időnk nagy részét, ugyanis a rossz szellőzés és a nem megfelelő szellőzőfurat sok gondot tud okozni.

Ha egy helyiségnek jó a szellőzőrendszere, az nem különösebben feltűnő, sokkal könnyebb észrevenni annak hiányát: a fülledt, rossz-szagú, besűrűsödött levegőt. A megfelelő minőségű falak mellett minden más részletre is oda kell figyelni, és ebbe a szellőzőfurat készítés is beletartozik, így a szellőzőfurat vágására mindig különösen oda kell figyelni, hogy a végeredmény ne egy rosszul szellőző lakás legyen.

Mi tudunk Önnek segíteni ebben, hiszen a betonvágás, a betonfúrás, a válaszfal bontás, a panelfal bontás és a felújítási munkálatok mellett még a szellőzőfuratok készítésében is számíthatnak ránk. Forduljon hozzánk bizalommal! A minőségi munka garantált!

furat1

Betonvágás biztonságosan, szakemberek keze által!

A korszerű gyémánttechnológia mellett továbbra is ugyanolyan népszerű a hagyományosnak mondható betonvágás. Az ilyen típusú (bontással járó) műveletek mindig hordoznak magukban veszélyes helyzeteket, és nem utolsó sorban nagy mennyiségű port és koszt is, ezért nem szívesen dönt az ember bármiféle bontás mellett - ám vannak helyzetek, amikor kénytelenek vagyunk igent mondani a bontás elvégzésére, ha szeretnénk az elképzelésünket megvalósítani.

 

A fal bontásánál figyelnünk kell a kidőlés veszélyére: amennyire lehetséges, meg kell támasztani a bontandó felületet, és a vésőgép méretét is pontosan ki kell tudni választani, hiszen a kisebb gép nem elég hatékony, a nagyobbat pedig nem biztos, hogy elbírjuk, és ez akár balesethez is vezethet.

 

Fontos: A betonvágás rendkívül nehéz és veszélyes munka, így mindenképpen bízza szakemberekre! 

 

A betonvágás a mi szakterületünk, amelyet gyorsan, pontosan, szakszerűen és biztonságosan végzünk! Megbízhat bennünk! A profi munka garantált!

vagas2

Falbontás, csak biztonságosan!

Sajnos hazánkban kevés embernek van lehetősége megépíttetni a saját házát, inkább a kész lakás vagy ház vásárlása a jellemző. Azonban sokszor más szobafelosztás lenne praktikusabb, mint ahogyan megvettük a lakást, ám időben gondoljunk arra is, hogy nem lehet akármelyik falat lebontani!

Magyarországon rengeteg panelház található, amelyekben sokszor szakszerűtlenül bontanak falakat, egy-egy szoba összenyitása céljából. Azonban ez veszélyes lehet, hiszen ha több helyen tartófalakat bontanak meg egy házban, nem lehet kiszámítani, hogy a tartószerkezet meddig marad stabil.

Falbontás előtt ezért minden esetben kérjük ki statikus szakember véleményét, aki megállapítja, hogy az adott falnak van-e tartófunkciója, vagy csak térelválasztó szerepű. Amennyiben a falbontás tartószerkezetet érint, építési engedély szükséges hozzá! Meg kell vizsgálni, hogy az épület szerkezete megfelelő teherbírású-e, nincs-e túlterhelve.

Ha szakszerű falbontási munkát szeretne kapni, forduljon hozzánk bizalommal!
lepcso

A betonvágás nagy segítség az aljzat alakításában!

Ha kényelmes otthont szeretnénk teremteni, meg kell találnunk hozzá a lehetőségeket. Nem zárhatjuk ki, hogy álmaink otthonát egy már meglévő épületben találjuk meg, épp csak egy kis modernizálás, felújítás szükséges hozzá.

Amennyiben részlegesen, vagy teljes körűen szeretnénk felújítani, vagy átalakítani a lakást, gondolkodnunk kell az épületszerkezeten is, a falazaton, a födémen, vagy az aljzaton.

Az aljzat átalakítását megint csak igényeink szerint kell elvégeznünk. Fontos, hogy átjárhatók, összenyithatók legyenek az emeletek. Ezen kívül mindenképp létre kell hoznunk akkora nyílásokat, melyek a számunkra megfelelő mértékben áteresztik a fényt, a folyamat során pedig olyan technológiát kell választani, mely semmiképp sem okoz kárt a szerkezetben.

A betonvágás elsősorban emiatt kézenfekvő megoldás. A betonvágás során korszerű szerszámokkal, gépekkel átalakíthatjuk az ingatlan szerkezetét, mégpedig úgy, hogy nem okoztunk vele kárt!

Betonvágás ügyében profikat válasszon, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk elképzeléseit!

vagas20151103

Lakás átalakítás kedvező áron fiataloknak is! Bízza ránk a betonvágást!

Szinte már közhely, hogy a fiataloknak manapság nagyon nehéz elindulni az életben, de mit tegyünk, ha egyszer ez így igaz? Egyre tovább tolódik ki az önálló élet elkezdése; a fiatalok tovább tanulnak, és akár több szakot is végeznek egyszerre, annyira nincs meg bennük sajnos a biztonságérzet, hogy utána el tudnak a szakmájukban helyezkedni.

Napjainkban már nem jellemző az a tendencia, hogy egy fiatal a főiskola elvégzése után elhelyezkedik, és onnan megy nyugdíjba – sőt, ha valaki már akár csak pár évig húzza egy helyen, az jónak számít. Sokszor a szülők is még javában fizetik az otthonuk hitelét, így ritka, ha új lakást tudnak venni a fiataloknak.

A mai átlagkereset mellett lakást vásárolni nehéz, de ha talált egyet jó áron, csak a falak elrendezésén alakítana kicsit, forduljon hozzánk elképzeléseivel! Cégünk betonvágással, szellőző furatok, ajtók vágásával foglalkozik, valamint válaszfal bontással, így ha bármit átalakítana lakásán, a szobák elrendezésétől kezdve a nyílászárókig, forduljon hozzánk bizalommal!

Ne érje be azzal, ami nem felel meg az igényeinek, ha van más megoldás! Szakértelmünk rá a garancia, hogy minőségi munkát fog kapni a pénzéért, kedvező áron.

faliujsag

Betonvágás az Ön igényeire szabva!

A magas bérleti díjak sok vállalkozónak megnehezítik a boldogulását. Egy megnyerő üzlethelyiség helyett Ön is kénytelen beérni egy silányabb kialakítású ingatlannal?

Van egy jó hírünk: létezik olyan megoldás, melynek segítségével nem kell csillagászati összegeket kifizetnie, de nem is kell a rosszabbal beérnie. Alakítsa át a teret és tegye tágasabbá, világosabbá, legyen olyan, amilyen a leginkább illik az igényeihez!

Ehhez nem kell komoly anyagi beruházásokba bocsátkoznia, sőt még a felfordulástól is megkímélheti magát. Szellőző vágás, éttermi kiadó ablak, válaszfalak lebontása, ajtó vagy éppen egy új ablak kivágása. Mindez könnyedén megvalósítható a betonvágás segítségével. A betonvágás, betonfúrás révén, hatékony és nagy teljesítményű szerszámokkal a legvastagabb betonfal is gyorsan átvágható és átalakítható. A technika további előnye, hogy nem kell utána a végeláthatatlan takarítás miatt aggódni, biztonságos és egyáltalán nem időigényes.

Ismerje meg, és használja a betonvágást saját céljaira, és keressen minket a részletekért!

kep20150715

Döntsön Ön is a gyémánttechnológiás betonvágás mellett!

 
Felújítani szeretne? Megbízható céget keres? Ne keressen tovább, mi segítünk Önnek otthona átalakításában! Ha betonvágásról van szó, ránk számíthat!

 A betonvágáshoz használt gép nehezen hozzáférhető helyen is alkalmazható, a statikailag kényes betonszerkezetek bontására is alkalmas. A betonvágást gyémánt betétes vágólapokkal dolgozó betonvágó géppel végezzük. Ennek a technológiának a legnagyobb előnye a teljes rezonancia- és vibrációmentesség, ezáltal az épület megmaradó részeinek legkisebb mértékű károsodása nélkül elvégezhetőek a kívánt átalakítási munkálatok. Ennek köszönhetően sokkal halkabb is, mint a hagyományos betonbontási technológiák. A gyémánttechnológiás betonvágás további előnye, hogy pormentes, emellett pedig gyors és precíz munkát lehet végezni általa.

 Keressen fel minket, ha betonvágásra van szüksége, és mi bizalmát precíz, minőségi munkával háláljuk meg! Böngésszen weboldalunkon! Ha bármilyen kérdése lenne a technológiával vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

kep20150615

Apróbb átalakításokhoz is: átadó vágása

 Egy új lakás megvásárlásakor mindig vannak olyan részletek, melyek nem passzolnak az új tulajdonos ízléséhez vagy igényeihez. Ezek később néhány egyszerű módosítással megváltoztathatóak, így például arrébb kerülhetnek válaszfalak, egybenyithatóak vagy éppen leválaszthatóak helyiségek, akár új, nagyobb ablakok vághatóak a falakba.

 

Az átadó kivágása egy kisebb kihívás, de ez is járhat nagy felfordulással, ha nem a megfelelő helyre fordulunk segítségért. Az átadó praktikus lehet akkor, ha a konyha és az étkező nem egy légtérben van, de nem szeretnénk állandóan a megrakott tálakkal, nehéz edényekkel közlekedni, ilyenkor egy falba vágott átadó ablak segítségével gyorsan és kényelmesen kiadhatjuk a kiporciózott kész adagokat is.

 

A betonvágás technikájával jelentős por, zaj, repedések és törmelék nélkül teheti kényelmesebbé életét és praktikusabbá otthonát. Betonvágással kapcsolatos kérdéseivel, valamint szolgáltatásainkat érintő részletekért keressen minket bizalommal!

atado

Költözés helyett betonvágás!

Túl kicsinek érzi a helyiségeket, kevés a fény, vagy csak szeretné átvariálni a lakás felosztását? Ehhez nem kell rögtön költözésre gondolnia. Kevesebb pénz- és időráfordítással is megvalósíthatja terveit, méghozzá ugyanabban a lakásban!

 Hogyan lehetséges ez? A válasz a betontechnikában rejlik!

 Forduljon hozzánk bizalommal és mi megismertetjük a betonvágás technikájával, illetve annak előnyeivel! Ennek segítségével Ön kihozhatja a legjobbat ingatlanából, és segítségével felfedezheti a lakásban rejlő lehetőségeket.

vagas1

A betonvágás folyamata minimális porral és zajjal jár, így nem okoz akkor felfordulást, mint egy hagyományos átépítés. Ennek ellenére a gyémánttechnológia segítségével pontos vágások készíthetők a legvastagabb betonfalba is, így Önnek akár néhány nap leforgása alatt lehet nagyobb ablaka, jobb szellőzőrendszere, vagy tágasabb élettere. Fontolja meg a betonvágás adta lehetőségeket, és ne gondoljon azonnal a költözésre!

Keressen fel minket és kérje segítségünket az ingatlan átalakításához, komfortosabbá tételéhez! További kérdéseire készséggel válaszolunk a megadott elérhetőségeken.

Keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!

A gazdaságosan működtethető otthon: utólagos nyílások készítése

A kényelmes és esztétikus otthon, amely valamennyi igényünket maximálisan kiszolgálja, mindenki alapvető igénye, azonban napjainkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik a gazdaságosan működtethető élettér kialakítására. Manapság az egyre növekvő közüzemi kiadások, valamint a mértéktelen energiafogyasztás következtében kialakult környezetterhelés jelentősen hozzájárult a felhasználói igények megváltozásához.

A kedvező energiafelhasználás egyik korszerű lehetősége a napenergia felhasználása, amelyhez az innovatív technikai berendezéseken kívül a napfényt természetes módon otthonunkba engedő nyílások is sokoldalú és kedvező lehetőségeket kínálnak. Az utólagos nyílások kialakításához a betonvágás technológiája korszerű eljárást biztosít, valamint minden egyéni igényt képes kielégíteni, legyen szó szabvány nyílások vágásáról, födémvágásról és egyéb elképzelésekről.

Válasszon profi betonvágó szolgáltatásokat és tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és minden elképzelését megvalósítjuk, hogy gazdaságosan működtethető, esztétikus otthont teremthessen!

ablak

Ha elege lett a kis, sötét terekből, válasszon minket!

 

Munkatársaink segítségére lesznek akár tervezésben, kivitelezésben, de még tanácsot is kaphat a hivatalos eljárásokkal kapcsolatban.

Ha válaszfalat kíván bontani, hivatalos bejelentésre nincs szüksége, ám szakembert hívni erősen ajánlott, hiszen nem tudhatjuk, az építkezés utáni években milyen módosítások lettek végrehajtva egy hobbibarkácsoló keze által. Miután megbizonyosodtunk afelől, hogy a kiválasztott válaszfalnak nincs teherhordó szerepe – tehát kiiktatásával nem okozunk kárt az épület szerkezetében –, hozzá értő szakemberrel veszély nélkül belevághatunk a falbontásba.

Az utánajárásnak köszönhetően már a munka megkezdése előtt tudjuk, hogy pontosan milyen válaszfallal is van dolgunk. Építhették kisebb-nagyobb méretű téglából, fából, vagy fémvázas gipszkartonból is. Természetesen számításba vesszük a vakolat vastagságát is, ez épületenként eltérő lehet.

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?

Miért fontos, hogy szakembert hívjon?

 

  • Felmérjük a fal állapotát, anyagát
  • Az elektromos kábeleket, egyéb vezetékeket szakszerűen eltávolítjuk
  • Határidőn belül elkészülünk
  • Veszély és kockázat nélkül érhet el tökéletes végeredményt
  • Forduljon bizalommal cégünkhöz, ha gondos munkát szeretne, hiteles szakemberektől!
Födémnyílások készítése betonvágással

Otthonunk, valamint újonnan vásárolt ingatlan felújítása vagy átalakítása során elsősorban arra törekszünk, hogy egy élhető, kényelmes és dekoratív környezetet alakítsunk ki magunk és szeretteink számára, ahol kellemes pillanatokat tölthetünk családunkkal, barátainkkal, valamint minden szükséges környezeti feltételt biztosítsunk a felnövekvő generációk számára.

A ház, valamint akár panellakások szerkezeti átalakítása során lehetőség van új nyílásokat nyitni akár ajtók, ablakok beépítésének céljából, valamint például összenyithatóvá válnak a különböző szintek, melyhez korszerű és hatékony betonvágó technológiára van szükség. A födémvágás során a gyémánttechnológiás betonvágás sok szempontból előnyös megoldást kínál:

·         Gyors, pontos, precíz

·         Rezonancia- és vibrációmentes

·         Károsodás és különösebb szennyeződés nélkül alkalmazható

·         Maximális méretpontosság

Födémnyílások készítésével, valamint a betonvágás lehetőségeivel kapcsolatban tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

vagas2

Kicseréltette az ablakot és szellőzőre van szüksége? Légkondicionálót, konyhai elszívót szereltetne be, de betonfalba ütközik a kivitelezés?

 
Mi megoldjuk a problémáját!

Manapság rengeteg háztartásban találkozhatunk új, korszerű ablakokkal, melyek tökéletes légzárással és szigeteléssel bírnak. Ennek hátránya azonban, hogy azokban a helyiségekben, ahol gázüzemű berendezések, tüzelőberendezések vannak, ott bizony biztosítani kell az égéshez szükséges oxigén utánpótlást.

 

Az olyan helyiségekben, ahol cirkó üzemel, már előírás is van a szellőzők kialakítására, ami életvédelmi szempontból fontos. Ha nem pótoljuk az égés során elhasznált levegőt, az oxigénhiányos állapotot hoz létre a szervezetben, ha huzamosabb ideig a helyiségben tartózkodunk. A konyhai elszívók hatékonyan szabadítanak meg minket a kellemetlen szagoktól a konyhában, így ezek használata növeli komfortérzetünket. A légkondicionálók pedig télen-nyáron jó szolgálatot tesznek nekünk.

 klima

Azonban kivitelezés során nehéz a betonfalat pontosan kivágni, vagy a megfelelő furatokat elkészíteni. Mi ebben is segítünk Önnek!

 

Ha betonvágásról, furatkészítésről van szó, keressen minket bizalommal!

Miért érdemes profikra bízni a betonvágást otthonunkban?

 

A hazai panelházak többsége a ’60-as és ’90-es évek közötti időszakban épült. Akkor még tökéletesen megfeleltek az elvárásoknak, azonban az idő múlásával és a technika fejlődésével a lakók új, egyedi igényeket támasztanak az ilyen lakásokkal szemben.

Egyre inkább a nagy, egybe nyíló terek váltak divattá, amiről a panelben élők sem szeretnének lemondani. Mindenki az egyedi lakásbelső kialakítására törekszik, ami saját egyéniségét tükrözi.

Ma a betonvágás által ez már megvalósítható. Ezzel a technológiával átrendezhetjük a lakást anélkül, hogy aggódnunk kellene a rossz helykihasználás miatt. Újra méretezhetjük a szobákat, a fürdőszobát és szinte minden helyiséget. Egybe nyithatjuk az előszobát, az étkezőkonyhát és a nappalit, ami által máris sokkal tágasabbnak tűnik a lakás.

A betonvágást korszerű, gyémánttárcsás eszközökkel végezzük, milliméter pontossággal. A fal és a betonszerkezet nem repedezik be, nem károsodik, ezáltal utómunkát sem igényel.

Ha profikra bízná a betonvágást, keressen minket!
Keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!

betonvagasszikra

A tégla-, panel-, vagy bármilyen más betonfal bontása, fúrása, vésése házilagos módszerekkel nehezen megy. A kereskedelmi forgalomban kapható, házi használatra tervezett berendezések (ütvefúró, véső) teljesítő képessége véges, nem bírkóznak meg bármekkora fallal. Ráadásul a házilag bontott betonfal gyakran megreped, ezáltal statikailag meggyengül, megerősítése többlet munkát eredményez. Cégünk ipari alkalmazásokra tervezett berendezései megoldást jelentenek mindenféle fal és födémmel végzett átalakítási munkára.

Az otthon alakításához házilag csak akkor kezdjünk hozzá, ha szeretjük a sok port, az utómunkát és a bonyodalmakat. Ha ez nem így van, bízza inkább ránk a betonvágást. A betonvágás nálunk korszerű eszközökkel és megbízható szakemberekkel történik. A kis helyigényű gépeknek köszönhetően szinte bárhol tudunk vágni.


Ezen munkák elvégzése csak professzionális, nagyüzemi felhasználásra tervezett betonvágó szerszámokkal lehetséges. Az ingyenes helyszíni felmérés után a részleteket egyeztetve látunk munkához. Saját áramfejlesztő generátorral rendelkezünk, ezért olyan helyeken is tudunk dolgozni, ahol (még) nincs elektromos csatlakozási lehetőség.

Lakások átalakításakor fontos szempont a pormentes munkavégzés. Munkagépeink vízhűtésűek, a vizet rögtön elszívjuk, ezáltal minimálisra csökkentjük a porképződést.


Speciális munkagépeink, és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy különleges feladatokat is biztonsággalmagas szinten oldjunk meg. Födémek átvágása nem csak egyenes alakban, kör, ellipszis, három és sokszögű nyilások kialakítása megrendelőink elképzelése alapján:

 

Vágás:

  • Ajtók vágása panel, tégla, vasbeton falon
  • Egyoldalú hozzáférés esetén 50 cm-ig
  • Kétoldalas hozzáférés esetén 100 cm-ig
  • Födém átvágása 50 cm-ig

Speciális, gyémántbetétes vágótárcsás, hidraulikus vágóberendezésünkkel a vastagabb beton-, vasbeton, tégla és kőszerkezetek bontása is elvégezhető. A berendezés alkalmas mind a fal-, mind a padlósíkban való vágásra. Kézi vágógépeink a vékonyabb (~ 15 cm) vastagságú falak átvágására alkalmasak, elsősorban a szűk helyeken.

Fúrás:

A gyémánt fúrófejekkel üzemelő fúróberendezéseinkkel tetszőleges anyagban, tetszőleges hoszúságban tudunk furatokat készíteni tetszőleges szögben. A furat mérettartománya 30-400 mm közötti lehet.


Az ütve fúrók és más otthoni használatra készült gépek használata rettentően nagy mennyiségű porral és kosszal jár. Nem is beszélve a zajról és a lassú haladásról. Ha minket választ, gyémánttárcsás betonvágó gépeinkkel méretpontos munkát viszünk véghez, amely nem porol, a zajszintje minimális. A vakolat nem reped szét, nem okoz károkat a környező falszerkezetben. Így az utómunkálatok szinte teljesen elhanyagolhatóak.

vagas2 

A gyémánttechnológia által a munkát gyorsan el tudjuk végezni és a falazat megtarthatja statikai épségét is.

 

Gyémánttechnológia – a hatékony építkezés alapeleme

 

A huszadik századtól kezdve rohamosan nőtt a vasbeton felhasználása az építőiparban. Ennek következményeként azonban szükség lett egy olyan technológia kifejlesztésére is, amely által könnyedén megmunkálhatóvá válnak a vasbeton szerkezetek.

 

A legkeményebb anyag, a gyémánt számos iparágban használatos különféle felület megmunkálásokhoz. A gyémánttechnológia által a vasbeton szerkezetek alakítása mára korszerű formát öltött.

 

A gyémánttechnológia lehetőséget nyújt a vasbeton falak és elemek por és repedésmentes megmunkálásához, ami nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a kivitelezők munkáját. A gyémánttechnológia azonban számos más előnnyel is bír.

 

Elvágja többek között a vasbetont, téglát, és követ. A vele való munka pontos, a végeredmény sima, sérülésmentes felület. A gyémánttechnológia szinte minden esetben alkalmazható, még olyan helyeken is, ahol más módok nem állnák meg a helyüket.

 

Ha szeretné, hogy a betonvágás korszerűen, sokkal kisebb zajszennyezéssel, az épület statikáját maximálisan megtartva történjen, válasszon minket!


forgo gyemant

A minőségi munkához, minőségi eszközök kellenek, ha Ön a korszerű technológia mellett dönt, válasszon minket bátran!

 

Ha kérdése van, keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!