Technológia

Keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!

  Bízza szakemberre a válaszfal bontását is!

Vannak falak, amik nem állnak örökké. Ami az egyik esetben teljesen megfelelő, az a másik esetben már lehet, hogy változtatásokat igényel. A válaszfal bontásával azonnali változtatásokat lehet véghezvinni egy térben. A falak lebontása nagyobb tereket eredményez, tágasabbnak mutat egy ingatlant.

A válaszfalbontást a leggyorsabban úgy lehet elvégezni, ha szakembereket bíz meg a munkálatokkal. A szakemberek ismerik a legújabb technológiákat és azokat alkalmazni is tudják. Ennek köszönhetően nem adódhat olyan probléma, amit ne tudnának megoldani.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha válaszfalbontáshoz van szüksége hozzáértő emberekre, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! A válaszfalakat rövid időn belül eltávolítjuk, méghozzá úgy, hogy nyomuk se marad, a munkálatokat pedig szinte észre sem veszi, olyan minimális zaj- és pormennyiséggel jár a technika, amivel dolgozunk. Keressen bennünket a weboldalunkon közzétett elérhetőségeinken bővebb információért!

faltegla

Falvágással a kicsi, sötét konyha is tágasabb, világosabb lehet!

 

A régi építésű lakásoknak megvan az a hátulütője, hogy a konyháknak kis helyet szántak bennük. Vannak olyan lakások, ahol a konyha nem más, csak egy kisméretű főzőfülke, vagy egy ablaktalan kis terület falakkal körbevéve. Nincs is annál lehangolóbb, mint egy ilyen helyen ételt készíteni.

 

Ha azt tervezi, hogy a hasonló jellemzőkkel rendelkező konyháját átalakítja, szívesen állunk rendelkezésére szolgáltatásainkkal! Miben tudunk Önnek segíteni? Egyszerűen és hatékonyan képesek vagyunk kivitelezni azt, hogy a konyha szellősebb, tágasabb, világosabb legyen. Hogyan tudjuk mindezt elérni? Természetesen a legmodernebb eszközökkel végzett falvágással!

 

Az általunk végzett falvágás problémamentesen elkészül, nem jelent akadályt a vastag betonfal sem. A falvágás piszok és zaj nélkül jár, így a szomszédoknak sem lehet ránk panasza. A gyémántszerszámos technológiának köszönhetően pillanatok alatt elkészül az új átadó, közlekedő, vagy egyszerűen kevesebb fal áll majd a tágasabb konyha útjába.

 

Ha falvágásra van szüksége profiktól, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

konyha

Egyetlen szerszám betonvágáshoz, ami ezer lehetőséget rejt magában!

A gyémántszerszám egy olyan eszköz, ami rengeteg lehetőséget rejt magában, a betonvágás talán egyik leghatékonyabb kivitelezésének szerszáma. A lényege a gyorsaság, precizitás valamint az erő, és ezekkel a meggyőző jellemzőkkel gyakorlatilag bármire képes.

Milyen munkálatokra lehet alkalmazni a gyémántszerszámot? A betonfalak és a téglafalak átvágásával szinte bármilyen átalakítás elvégezhető, amire csak szükség lehet. A betonvágással kidomborítható egy üzlethelyiség előnyösebb oldala, egy otthon rejtett lehetőségei is napfényre hozhatóak vagy egy vendéglátó egység funkciója szerint alakítható. Kisebb nyílások vágása és teljes terek átalakítása egyaránt kivitelezhető ezzel a korszerű technikával.

Ismerje meg a lehetőségeket, és alakítsa ingatlanát úgy, ahogy megálmodta! Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat betonvágással kapcsolatban, a részletekről érdeklődjön feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

metszes

Milyen előnyökkel jár a profi betonvágás?


A betonvágás rendkívül fontos mozzanata egy felújításnak, vagy építkezésnek, ezért fontos, hogy mindig profi, tapasztalt szakember legyen felkérve a feladatra. Ilyenkor azzal is számolni kell, hogy a profi betonvágásra várnia kell az ügyfélnek, azonban nem szabad türelmetlennek lenni, hiszen az ilyen színvonalú szolgáltatás csakis előnyökkel jár.
 
Egy profi betonvágás esetében az ügyfél biztos lehet abban, hogy pontos és precíz lesz a végeredmény, ráadásul a tapasztalt szakember addig bele sem kezd a munkavégzésbe, ameddig konkrétan nem kerül letisztázásra az, hogy pontosan hol van szükség a vágás elvégzésére. A profi betonvágás korszerű eszközökkel történik, amikkel nem csak tökéletes lehet a végeredmény, hanem a szakember képes tartani a rövid határidőt is, így egy építkezés, vagy felújítás megfelelő ütemben haladhat.

Ha profi betonvágásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Az ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást garantáljuk!
 
alapvagas

Miért bízza profikra a panelfal bontást?

 

A felújítások nemcsak a családi házakat érintik, hanem a társasházakat, illetve panelokat is. Ilyenkor bizonyos esetekben vagy elképzelések megvalósítása érdekében elkerülhetetlen a panelfalak bontása. Azonban fontos, hogy az ezekkel összefüggő munkálatokat profi szakemberekre bízzák az ingatlantulajdonosok, ugyanis ellenkező esetben komoly szerkezeti károk is felmerülhetnek.

 A rutinos szakember tisztában van azzal, hogy a panelfalak bontásakor mely tényezőkre kell kiemelt figyelmet fordítania ahhoz, hogy ne történjen probléma az átalakítás során. Ennek megfelelően a felújítás rövid időn belül, kellemetlenségek nélkül megvalósulhat.

 A panelfal bontás esetében nemcsak a szakértelem számít, hanem a felhasznált eszközök is, utóbbiak pedig csakis egy specialistának állnak a rendelkezésére. A korszerű eszközöknek köszönhetően precíz munkavégezhető, más szerkezeti egységek nem sérülhetnek a folyamatok során.

 Ha Ön még nem talált rutinos szakembert a panelfal bontáshoz, nem kell tovább keresnie, hiszen jó helyen jár! A szolgáltatás igénybevételéért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!


szakember2

Szellőző furat készítés kiváló minőségben!

 

Átalakításokat tervez? Bővítene, átvariálná otthona vagy irodája helyiségeit, esetleg valamelyik melléképületét? Nem minden átalakításhoz, változtatáshoz szükséges malter és betonkeverő, van, amikor egy megfelelő betonfúró szerszámmal is el tudjuk érni aktuális célunkat. Például akkor, amikor szellőző furat készítésről van szó.

 

A szellőző furat készítésére akkor lehet szükség, ha új klíma beépítését tervezi vagy egy új helyiséget szeretne kialakítani, ahol szükség van a megfelelő levegőcserére, az egészséges szellőzésre. Itt jön a képbe a betonfúrás, melyet ma már modern eszközökkel, korszerű gyémántszerszámmal is el lehet végezni. A szellőző furat készítés ennek köszönhetően gyors és egyszerű művelet, ami rövid időt vesz igénybe, és nagyon diszkrét művelet is. A speciális szerszámmal végzett átalakítás nem okoz felesleges rezgéseket, a furatok így pontosak lesznek, nincs törmelékképződés, sem pedig zavaró zajok.

Válassza az egyszerű és modern megoldásokat, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, ha szellőző furat készítésére van szüksége!

szellozofurat

Dolgozzon a térrel, igényeljen profi falbontást!

 

Lakásfelújítást tervez, és gazdálkodna a térrel? Akkor nagy az esély rá, hogy előbb-utóbb a falbontás műveletére is sor fog kerülni! Ettől azonban nem kell megijedni, a modern technikának köszönhetően a falbontás ma már rendkívül rövid idő alatt megoldható, és sokkal kevesebb porral jár, mint azt előzetesen gondolta volna.

Első lépésként fel kell mérni, hogy teherhordó válaszfalról van-e szó, és hogy az adott válaszfal egy vagy több szinten húzódik. Utóbbi esetben el kell kerülni a munkavégzés közben adódó födém emelkedést, különben az alsó szint mennyezeti vakolata csúnyán megrepedhet. A falbontás megkezdése előtt a vakolat feltárása zajlik a mennyezet és a fal találkozásánál, ez annak céljából történik, hogy lássuk, meddig tart a falazás. Ilyenkor statikus véleményét is érdemes kikérni, mielőtt folytatnánk a falbontás műveletét.

 Ha Ön is szeretne falbontást végezni, és ehhez megbízható szakember segítségét kérné, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

szakember

Panelfal bontás: tucatból egyedit!

A panellakások nem okoznak meglepetéseket, hiszen szinte mindegyik ugyanolyan kialakítású lakótér. Ezek a lakások ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan a felosztásuk, az alaprajzuk. Egy ilyen házban minden lakás a másiknak a tükörképe. Gyakran kis terekbe zsúfolt pici szobák, apró fürdőszobák, zsebkendőnyi konyhák várják lakóikat.

Pedig a panellakásokon is lehet változtatni, sőt egyedivé, személyre szabottá alakítani őket.  A megoldás egy-két, jól megválasztott panelfal lebontása. Betonfúrással ez az elsőre macerásnak tűnő átalakítás csupán egy rutinfeladattá szelídül. Hogyan? A modern gyémántszerszámokkal végzett betonvágásnak köszönhetően! Ezek a korszerű, strapabíró szerszámok egyrészt nem csorbulnak ki a sokszor jelentős vastagságú és keménységű panelfalakon, egyenletes vágásra képesek, másrészt mindezt pedig minimális zajjal és porképződéssel lehet véghezvinni a használatukkal.

Keressen minket bizalommal panelfal bontással kapcsolatban is, és alakítsa lakóterét egyedivé!

alaprajz2


Szellőző furatok készítése

Vannak olyan átalakítások, amiknek a kivitelezésénél nagyon fontos a precíz vágás, a pontos méretek megtartása, a hajszálpontos vonalak kidolgozása. Ilyen kényes munkának számít például a szellőző furat készítése is.

Egy hagyományos eszközökkel, készülékekkel vágott szellőző nem adja azt az eredményt, mint amit modern betonvágó eszközökkel el tudunk érni! A régi típusú eszközök rezonanciát, illetve vibrációt keltenek, ami kihat a falra is, mivel a vágást végző szakember nem tudja a rezgő gépet teljesen egyenesen tartani. Ennek következtében óhatatlanul is kisebb-nagyobb sérülések, repedések keletkeznek a munkaterületen, nem is beszélve a hatalmas, fullasztó pormennyiségről!

A modern betonvágás, szellőző furat készítés már olyan technológiával végezhető el, ami teljesen rezonanciamentes, nem okoz vibrációt sem, így szinte teljesen portalan, tiszta és pontos munka végezhető!

Keressen minket szellőző furat készítése kapcsán és ismerje meg a modern betonvágás előnyeit!

furas2

Hasznos tudnivalók a betonfúrásról - Milyen technológiát alkalmazzunk?


Betonfúrás esetében többféle eszköz és technológia áll a rendelkezésünkre, ezért nehéz ebből a kínálatból kiválasztani a számunkra ideális módszert.

 A hagyományos betonfúráshoz ajánlott a tompa, de kemény élű fúrófej alkalmazása, az éles acél fúrófejek használata nem ajánlott, mert élük pár másodperc alatt használhatatlanná válna a beton anyagától. A különböző keményfém-lapkás fúrófejek alkalmasak a feladatra, mert ezeknek az eszközöknek nincs éle, ám a hatékony betonfúrás csak akkor valósulhat meg, ha a fúrófej kalapáló mozgást is végez!

 A gyémántszerszámos technológia napjainkban a legfejlettebb módszer a beton megmunkálásához! Ennél a típusnál a betonfúrást egy speciális, gyémántszemcsés szerszámmal végezzük, ennek köszönhetően a porképződés minimális, és precíz munkát adhatunk ki kezünkből!

 Igyekszünk a legjobbat nyújtani ügyfeleinknek, ezért a minőségi munkát garantálva, kedvező betonfúrás árakkal várjuk érdeklődőinket. Válassza Ön is a legkorszerűbb megoldást!


furas

Kérjen ajánlatot betonfúrásra!

A jó idő beköszöntével egyre gyakoribbá válnak a különböző építkezési- és bontási munkálatok is. Mivel manapság az egyik legkedveltebb építészeti alapanyagnak a beton számít, így nem véletlen, hogy ezeknél a munkálatoknál szükségessé válik a betonfúrás.

Ez a művelet azonban a megfelelő szakértelem és eszközök hiányában nem csak hosszadalmas, de veszélyes is lehet, ráadásul a végeredmény katasztrofálissá válhat. A betonfúrásra leggyakrabban építés és átalakítás során lehet szükség, falak, födémek átvágása formájában. Ez jelentheti szellőző rendszer kialakítását, ablak- vagy ajtónyílás kivágását, kábelezést, de akár egyedi kivitelezéseket is, mint például amerikai konyha létrehozását.

A betonfúrás komoly folyamat, mely tapasztalatot és szakértelmet igényel, így gyakori, hogy csak kimagasló áron juthatunk ehhez a szolgáltatáshoz. Mi azonban igyekszünk ügyfeleink számára kedvező árajánlatot kínálni! Keressen minket bizalommal, ha fontos Önnek a minőségi, ugyanakkor kedvező árú betonfúrás!

furas1

Betonvágás Budapesten? Megoldjuk!

A megfelelő szakembert megtalálni a komoly munkákhoz koránt sem egyszerű feladat – nem csak az számít, hogy mennyire értenek a munkások a dolgukhoz, hanem sokszor az időtényező is fontos elem, a precizitásról nem is beszélve. A betonvágás Budapesten egyet jelent azzal, hogy az ügyfélnek számos lehetőség közül kell kiválasztania a legjobbat. Mi azonban megkönnyítjük a dolgát! Forduljon hozzánk betonvágásért, és nem fog csalódni!

 

Miért érdemes minket választani? Mert számunkra fontos az Ön elégedettsége és a munka hibátlan kivitelezése! Felkészült szakemberek végzik el a ránk bízott feladatokat, és mi pontosan tudjuk, hogy mennyire sokat számít, hogy valami kész van-e a megbeszélt időpontra. Ne kockáztasson, inkább forduljon hozzánk, ha szeretne biztos lenni benne, hogy tökéletes munkát láthat majd viszont, hiszen számos további feladat sikeres elvégzése múlhat a betonvágás minőségén!

 

A betonvágást Budapesten is bízza ránk! Nem fogja megbánni a döntését – kollégáink várják jelentkezését elérhetőségeinken!


vagas

Bízza profikra a szellőző furetok készítését!

Manapság már minden épület esetében elengedhetetlen az ideális szellőzőrendszer kialakítása. Ez egy többek által használt ingatlan esetében fokozottan igaz.

A szellőző furatok készítése sosem egyszerű folyamat, hiszen az alap tervektől eltérően változhat a kialakítási helyük, melyre általában az építkezés során derül már csak fény. Mikor az alapok már állnak, nehéz módosítani a terveken, így a szellőző furatok áthelyezése sem bizonyul könnyű megoldásnak, főként, ha nem a megfelelő technológiát alkalmazzuk!

A gyémánttechnológiának köszönhetően ugyanis az eddig ismert építészeti megoldások gyökerestül megváltoztak. Ma már sokkal hatékonyabban lehetséges az utólagos átalakítás, vágás vagy fúrás. Ennek köszönhetően a szellőzőző furatok készítése is sokkal könnyebben megoldható, még akkor is, ha az épület már készen van.

Ha Ön is profi és minőségi munkát szeretne épülő ingatlanja esetében, akár szellőző furatok készítéséről, akár betonvágásról vagy más tevékenységről van szó, keressen minket bizalommal!


kifuvo

Betonvágás gyémánttechnológiával? Igen!

 

Fontos lenne, hogy a betonvágás úgy történjen, hogy maga az alapszerkezet a lehető legkisebb mértékben sérüljön? Nem szeretné, ha a vágás egyben azt is jelentené, hogy meggyengül a beton? Mi tudjuk a megoldást, ami kiküszöböli a hibákat! A betonvágás gyémánttechnológiával a segítségére lesz!

 

Betonvágást már nagyon régen végez az emberiség – gyakorlatilag már az ókorban is ismerték az eljárást. Manapság mód van arra, hogy olyan eszközöket használjunk a feladathoz, amely segít abban, hogy a vágás ne rövidítse meg a beton élettartamát. A gyémánttechnológiához használt szerszámok remek mivolta abban rejlik, hogy rezgésmentesen lehet velük elvégezni a vágási folyamatot, így a munka végeztével nem szembesülünk azzal, hogy repedések keletkeztek. Mindemellett még az is fontos szempont, hogy a betonvágás gyémánttechnológiával lehetőséget nyújt arra, hogy egyenletes felületeket kapjunk.

 

Profi segítségre van szüksége? Akkor forduljon hozzánk! A betonvágás gyémánttechnológiával nem okoz gondot számunkra!

keresztvagas

Milyen kérdések merülhetnek fel panelfal bontásakor?

A panelben történő munkálatok mindig nagyobb előkészületet igényelnek, mint egy családi ház esetén, hiszen amennyire csak lehet, a szomszédok nyugalmát is biztosítani kell. Ehhez azonban profi, tapasztalt szakemberekre és alapos előkészületekre van szükség. Betonvágás előtt érdemes néhány szempontra figyelnünk.

·         Fontos, hogy elegendő hely legyen a panelvágáshoz, ezért érdemes kipakolni azt a helyiséget, ahol a munkálat zajlani fog. A szakszerű és gyors munkához több szerszámra is szükség van, melyek viszonylag nagy helyet vesznek igénybe.

·         A betonvágás, fúrás és a hasonló műveletek mind zajjal járnak, azonban kisebb zajt keltenek, mint a vésés és az ütvefúrás. Ennek ellenére érdemes a panellakásra vonatkozó szabályzatot figyelembe venni, hogy a napnak melyik időszakában lehet zajongani.

·         Felmerülhet a kérdés, hogy a munkálatok után szükség van-e festésre. A modern gépeknek köszönhetően ma már kevesebb porral jár a betonvágás, mint korábban, azonban még így is szükség lehet bizonyos esetekben tisztasági festésre.

Bátran kérje szakértő munkatársaink segítségét betonvágással kapcsolatban!

sarokcs

Családbarát Panelvágás!

Már régóta tervezi, hogy átalakítja otthonát? Ez esetben a panelvágás egy közkedvelt módja annak, hogy gyorsan és hatékonyan olyan kialakítást varázsoljon lakásában, amelynek köszönhetően komfortosabban, igényeinek megfelelően élheti a mindennapjait.

De pontosan mi is a panelvágás?

A panelvágás a falvágással megegyező munkavégzés, amelynek során nagyteljesítményű gépekkel rövid időn belül, minimális zajjal végezzük a falak átvágását. A panelvágás folyamata ezért is kifejezetten családbarát, hiszen a munkaeszközök kevés port és egyéb szennyeződést okoznak, ennek köszönhetően az otthonokban gyorsan és könnyedén visszaállhat a megszokott rend és tisztaság. 

A különböző faltípusok eltérő szerkezettel rendelkeznek, amely a kivitelezési munkálatokat és költségeket is módosíthatja. A lakás átalakítása előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen elképzelései vannak, hiszen a panelvágás megkezdése előtt szakképzett kollégáink alaposan felmérik a környezetet és az igényeket is.

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, hogy otthona minden szempontból Önt és családját szolgálhassa!


terv

Segítünk barátságosabbá tenni otthonát!

Egy kisgyermekes családnak módja van arra, hogy egy nagy helyiségből gyerekszobát alakítson ki, ám ahogy nőnek a csemeték, egyre több az összetűzés, és mindenkinek saját kuckóra lenne szüksége. Magukra ismert? Akkor ránk is szüksége lesz a megoldáshoz!

 

A fent leírt eset lehetőséget ad egy nyilvánvaló megoldásra – a szoba kettéválasztására. Azonban ahhoz, hogy ez ténylegesen jól működjön, nem éri meg úgy kialakítani a helyiségeket, hogy keresztül kelljen járni az egyik félszobán. Ehelyett inkább döntsön az ajtóvágás mellett, és hozzon létre új nyílásokat a folyosóra! Érdemes figyelembe venni, hogy új ajtó vágásával ténylegesen elválasztható tereket kapunk, ami mindenkinek jó, hiszen maximalizálja a magánszférát a szobákban.

 

Persze nem mindegy, hogy ki végzi az ajtóvágást, hiszen számos dologra kell odafigyelni a munka során – de ezért vagyunk mi! Hívjon minket Ön is bizalommal, ha az ajtóvágás mellett döntött, és ezzel szeretné kényelmesebbé tenni az otthonát! Szakembereink a segítségére lesznek!

20160811

Még nem késő!


Régóta tervezi egy légkondicionáló berendezés beszerelését, de még nem lépett, mert a szükséges beton falbontás miatt túl sok lenne vele a teendője? Netán a tomboló kánikula mégis meggyőzte?  Ne halogassa tovább, szakembereink több éves tapasztalattal nyújtanak segítséget a szellőző és légkondicionáló berendezésekhez szükséges furatok készítésében, panel-, tégla-, vasbeton falak esetében is.

A szakszerű munkavégzés a falak bontásában, vágásában elengedhetetlen, hiszen egy rosszul megválasztott betonvágás az épület szerkezetét is meggyengítheti. Azonban, ha minket választ, a legmodernebb technológiát felhasználva, gyorsan és megbízhatóan készítjük el Önnek a tervezett szellőző vagy légkondicionáló berendezéshez szükséges furatokat. A méretpontos munkát gyémánttárcsás betonvágó gépeink garantálják, melyek ráadásul nem porolnak, és a zajszintjük is minimális. A betonfuratok készítése ezáltal nem okoz károkat a környező falszerkezetben, és a vakolat sem reped szét, így szinte teljesen elhanyagolhatóak az utómunkálatok.

Ha szeretné élvezni a hűvös otthon kényelmét a nyári forróságban, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

klimakivagas

Készüljön a nyári forróságra légkondícionálóval!

A technika fejlődésének köszönhetően már rengeteg otthonban találunk légkondicionálót. Ezek a szerkezetek segítenek a nyári melegben elviselhető hőmérsékletűvé hűteni otthonunkat, viszont van egy sarkalatos pontja a légkondicionálók beszerelésének, mégpedig az úgynevezett szellőző furat kialakítása.

Ezen a furaton keresztül egy levegő áramoltató cső megy keresztül, ami kellő levegőt biztosít a beltéri légkondicionáló egységnek és a felesleges meleg levegőt elvezeti a szabadba. A szellőző furatok kialakításának sokan otthoni eszközökkel állnak neki, de ez azon felül, hogy nem túl hatékony megoldás és sokszor többet ártunk vele, mint használunk, még balesetveszélyes is. Ezért az ilyen jellegű munkálatokat, de legfőképp a szellőző furatok kialakítását mindig bízzuk profi szakemberekre!

Szeretne légkondicionálót telepíteni otthonába, de a szellőző furat kialakításához még nem találta meg a megfelelő szakembert? Akkor válasszon minket, legyen szó akár betonvágásról, akár különböző furatok kialakításáról bármilyen típusú falnál! Ha megbízható, gyors és pontos munkát szeretne otthona szellőző furatai kivitelezése során, bennünk garantáltan nem fog csalódni!

20160616

Szeretné átalakítani otthonát?

Beton vagy téglafal elemeink utólagos módosítása vagy átalakítása bizony nem könnyű feladat az egyszerű otthon használatos eszközökkel és szerszámokkal. Egy bontó kalapáccsal, vésővel vagy ütvefúróval akár órákig is tarthat egy kisebb elem eltávolítása, mindemellett a végeredmény is változó, ha ilyen eszközöket használ a munkálatokhoz. Egyes fal elemek eltávolításához vagy átalakításához mindig kérje betonvágással foglalkozó szakember segítségét, aki pontosan és biztonságosan elvégzi az adott munkát!

Szeretné otthona felújításának alapjait profi betonvágó cégre bízni? Úgy érzi, hogy egyéni igényeit csak szakemberekre bízná rá nyugalommal? Akkor mi vagyunk a megoldás az Ön számára!

Komoly szakmai tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen jellegű betonvágással, falbontással vagy betonfúrással kapcsolatos munkálatot ránk bízhat! Legyen szó akár födémbontásról, panelfal vágásról vagy szellőzőfurat készítéséről, illetve bármiről, amit az Ön igényei megkívánnak! Válasszon minket, ha minőségi és pontos eredményre vágyik, garantáltan nem fog csalódni!

20160516

Ajtóvágáshoz hívjon szakembert!

Lakásátalakítás során előfordul, hogy egy már meglévő falba új ajtót szeretnénk tenni a helyiség jobb megközelíthetősége érdekében. Ilyen esetben ajtóvágásra van szükség, melyhez mindenképpen kérjük szakember segítségét!

Mindenekelőtt a legfontosabb ugyanis megállapítani, hogy a kérdéses fal főfal, vagy csak válaszfal, tehát van-e teherhordó funkciója. Egy a főfalba helytelenül kivágott ajtónyílás könnyen a szerkezet stabilitásának meggyengülését okozhatja! Az ajtóvágásnak emiatt semmiképp se kezdjünk neki házilag!

Cégünk nagy szakértelemmel és tapasztalattal vállal ajtóvágást, vagy ha két helyiséget szeretne egybe nyitni, válaszfal bontást. A betonvágást korszerű eszközökkel, a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzük, biztos lehet benne, hogy minőségi munkát kap, ha minket választ.

Ajtóvágással kapcsolatos kérdéseivel bátran forduljon hozzánk, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Várjuk hívását szellőző furatok készítésével kapcsolatban is!

20160416

Házi betonvágás helyett szakember!

Ingatlanok átalakításánál és már építkezésnél is felmerülhet annak az igénye, hogy a vasbetonba, betonfalba különféle méretű és funkciójú nyílások kerüljenek, ami igen körülményes és nehéz munka. Ennek ellenére sokan úgy gondolják, hogy egyedül is képesek megoldani a feladatot és nem kérik szakember segítségét. Ez azonban súlyos következményekkel járhat, mind esztétikailag, mind sérülések és anyagi károk szempontjából is.

 

Amennyiben helytelenül végzi a betonvágást otthonában, akár a ház szerkezete is gyengülhet, hiszen könnyen megrepedhetnek a falak, illetve egyénileg megoldott betonvágás nagy mennyiségű port hagy maga után, aminek az eltakarítása is fáradságos munka. Mindezek mellett nagyobb zajjal is járhatnak a munkálatok, mint egy szakember munkája sorén, aki a megfelelő eszközöket alkalmazza.

 

Ha betonvágásra van szüksége, kérje szakembereink segítségét, hiszen ezzel rengeteg időt, energiát megspórolhat és a végeredmény is garantáltan kiváló lesz! Forduljon hozzánk bizalommal egyedi igényeivel, felmerülő kérdéseivel!

no-flex

A jó szellőzéshezt fontos a szellőző furat is!

Napunk nagy részét épületekben töltjük, és ez nagyon hasznos is lehet, hiszen ezen épületek védenek meg minket az időjárás viszontagságaitól és a különféle külső behatásoktól - azonban nem mindegy, milyen falak között töltjük el időnk nagy részét, ugyanis a rossz szellőzés és a nem megfelelő szellőzőfurat sok gondot tud okozni.

Ha egy helyiségnek jó a szellőzőrendszere, az nem különösebben feltűnő, sokkal könnyebb észrevenni annak hiányát: a fülledt, rossz-szagú, besűrűsödött levegőt. A megfelelő minőségű falak mellett minden más részletre is oda kell figyelni, és ebbe a szellőzőfurat készítés is beletartozik, így a szellőzőfurat vágására mindig különösen oda kell figyelni, hogy a végeredmény ne egy rosszul szellőző lakás legyen.

Mi tudunk Önnek segíteni ebben, hiszen a betonvágás, a betonfúrás, a válaszfal bontás, a panelfal bontás és a felújítási munkálatok mellett még a szellőzőfuratok készítésében is számíthatnak ránk. Forduljon hozzánk bizalommal! A minőségi munka garantált!

furat1

Betonvágás biztonságosan, szakemberek keze által!

A korszerű gyémánttechnológia mellett továbbra is ugyanolyan népszerű a hagyományosnak mondható betonvágás. Az ilyen típusú (bontással járó) műveletek mindig hordoznak magukban veszélyes helyzeteket, és nem utolsó sorban nagy mennyiségű port és koszt is, ezért nem szívesen dönt az ember bármiféle bontás mellett - ám vannak helyzetek, amikor kénytelenek vagyunk igent mondani a bontás elvégzésére, ha szeretnénk az elképzelésünket megvalósítani.

 

A fal bontásánál figyelnünk kell a kidőlés veszélyére: amennyire lehetséges, meg kell támasztani a bontandó felületet, és a vésőgép méretét is pontosan ki kell tudni választani, hiszen a kisebb gép nem elég hatékony, a nagyobbat pedig nem biztos, hogy elbírjuk, és ez akár balesethez is vezethet.

 

Fontos: A betonvágás rendkívül nehéz és veszélyes munka, így mindenképpen bízza szakemberekre! 

 

A betonvágás a mi szakterületünk, amelyet gyorsan, pontosan, szakszerűen és biztonságosan végzünk! Megbízhat bennünk! A profi munka garantált!

vagas2

Falbontás, csak biztonságosan!

Sajnos hazánkban kevés embernek van lehetősége megépíttetni a saját házát, inkább a kész lakás vagy ház vásárlása a jellemző. Azonban sokszor más szobafelosztás lenne praktikusabb, mint ahogyan megvettük a lakást, ám időben gondoljunk arra is, hogy nem lehet akármelyik falat lebontani!

Magyarországon rengeteg panelház található, amelyekben sokszor szakszerűtlenül bontanak falakat, egy-egy szoba összenyitása céljából. Azonban ez veszélyes lehet, hiszen ha több helyen tartófalakat bontanak meg egy házban, nem lehet kiszámítani, hogy a tartószerkezet meddig marad stabil.

Falbontás előtt ezért minden esetben kérjük ki statikus szakember véleményét, aki megállapítja, hogy az adott falnak van-e tartófunkciója, vagy csak térelválasztó szerepű. Amennyiben a falbontás tartószerkezetet érint, építési engedély szükséges hozzá! Meg kell vizsgálni, hogy az épület szerkezete megfelelő teherbírású-e, nincs-e túlterhelve.

Ha szakszerű falbontási munkát szeretne kapni, forduljon hozzánk bizalommal!
lepcso

A betonvágás nagy segítség az aljzat alakításában!

Ha kényelmes otthont szeretnénk teremteni, meg kell találnunk hozzá a lehetőségeket. Nem zárhatjuk ki, hogy álmaink otthonát egy már meglévő épületben találjuk meg, épp csak egy kis modernizálás, felújítás szükséges hozzá.

Amennyiben részlegesen, vagy teljes körűen szeretnénk felújítani, vagy átalakítani a lakást, gondolkodnunk kell az épületszerkezeten is, a falazaton, a födémen, vagy az aljzaton.

Az aljzat átalakítását megint csak igényeink szerint kell elvégeznünk. Fontos, hogy átjárhatók, összenyithatók legyenek az emeletek. Ezen kívül mindenképp létre kell hoznunk akkora nyílásokat, melyek a számunkra megfelelő mértékben áteresztik a fényt, a folyamat során pedig olyan technológiát kell választani, mely semmiképp sem okoz kárt a szerkezetben.

A betonvágás elsősorban emiatt kézenfekvő megoldás. A betonvágás során korszerű szerszámokkal, gépekkel átalakíthatjuk az ingatlan szerkezetét, mégpedig úgy, hogy nem okoztunk vele kárt!

Betonvágás ügyében profikat válasszon, forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk elképzeléseit!

vagas20151103

Lakás átalakítás kedvező áron fiataloknak is! Bízza ránk a betonvágást!

Szinte már közhely, hogy a fiataloknak manapság nagyon nehéz elindulni az életben, de mit tegyünk, ha egyszer ez így igaz? Egyre tovább tolódik ki az önálló élet elkezdése; a fiatalok tovább tanulnak, és akár több szakot is végeznek egyszerre, annyira nincs meg bennük sajnos a biztonságérzet, hogy utána el tudnak a szakmájukban helyezkedni.

Napjainkban már nem jellemző az a tendencia, hogy egy fiatal a főiskola elvégzése után elhelyezkedik, és onnan megy nyugdíjba – sőt, ha valaki már akár csak pár évig húzza egy helyen, az jónak számít. Sokszor a szülők is még javában fizetik az otthonuk hitelét, így ritka, ha új lakást tudnak venni a fiataloknak.

A mai átlagkereset mellett lakást vásárolni nehéz, de ha talált egyet jó áron, csak a falak elrendezésén alakítana kicsit, forduljon hozzánk elképzeléseivel! Cégünk betonvágással, szellőző furatok, ajtók vágásával foglalkozik, valamint válaszfal bontással, így ha bármit átalakítana lakásán, a szobák elrendezésétől kezdve a nyílászárókig, forduljon hozzánk bizalommal!

Ne érje be azzal, ami nem felel meg az igényeinek, ha van más megoldás! Szakértelmünk rá a garancia, hogy minőségi munkát fog kapni a pénzéért, kedvező áron.

faliujsag

Betonvágás az Ön igényeire szabva!

A magas bérleti díjak sok vállalkozónak megnehezítik a boldogulását. Egy megnyerő üzlethelyiség helyett Ön is kénytelen beérni egy silányabb kialakítású ingatlannal?

Van egy jó hírünk: létezik olyan megoldás, melynek segítségével nem kell csillagászati összegeket kifizetnie, de nem is kell a rosszabbal beérnie. Alakítsa át a teret és tegye tágasabbá, világosabbá, legyen olyan, amilyen a leginkább illik az igényeihez!

Ehhez nem kell komoly anyagi beruházásokba bocsátkoznia, sőt még a felfordulástól is megkímélheti magát. Szellőző vágás, éttermi kiadó ablak, válaszfalak lebontása, ajtó vagy éppen egy új ablak kivágása. Mindez könnyedén megvalósítható a betonvágás segítségével. A betonvágás, betonfúrás révén, hatékony és nagy teljesítményű szerszámokkal a legvastagabb betonfal is gyorsan átvágható és átalakítható. A technika további előnye, hogy nem kell utána a végeláthatatlan takarítás miatt aggódni, biztonságos és egyáltalán nem időigényes.

Ismerje meg, és használja a betonvágást saját céljaira, és keressen minket a részletekért!

kep20150715

Döntsön Ön is a gyémánttechnológiás betonvágás mellett!

 
Felújítani szeretne? Megbízható céget keres? Ne keressen tovább, mi segítünk Önnek otthona átalakításában! Ha betonvágásról van szó, ránk számíthat!

 A betonvágáshoz használt gép nehezen hozzáférhető helyen is alkalmazható, a statikailag kényes betonszerkezetek bontására is alkalmas. A betonvágást gyémánt betétes vágólapokkal dolgozó betonvágó géppel végezzük. Ennek a technológiának a legnagyobb előnye a teljes rezonancia- és vibrációmentesség, ezáltal az épület megmaradó részeinek legkisebb mértékű károsodása nélkül elvégezhetőek a kívánt átalakítási munkálatok. Ennek köszönhetően sokkal halkabb is, mint a hagyományos betonbontási technológiák. A gyémánttechnológiás betonvágás további előnye, hogy pormentes, emellett pedig gyors és precíz munkát lehet végezni általa.

 Keressen fel minket, ha betonvágásra van szüksége, és mi bizalmát precíz, minőségi munkával háláljuk meg! Böngésszen weboldalunkon! Ha bármilyen kérdése lenne a technológiával vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

kep20150615

Apróbb átalakításokhoz is: átadó vágása

 Egy új lakás megvásárlásakor mindig vannak olyan részletek, melyek nem passzolnak az új tulajdonos ízléséhez vagy igényeihez. Ezek később néhány egyszerű módosítással megváltoztathatóak, így például arrébb kerülhetnek válaszfalak, egybenyithatóak vagy éppen leválaszthatóak helyiségek, akár új, nagyobb ablakok vághatóak a falakba.

 

Az átadó kivágása egy kisebb kihívás, de ez is járhat nagy felfordulással, ha nem a megfelelő helyre fordulunk segítségért. Az átadó praktikus lehet akkor, ha a konyha és az étkező nem egy légtérben van, de nem szeretnénk állandóan a megrakott tálakkal, nehéz edényekkel közlekedni, ilyenkor egy falba vágott átadó ablak segítségével gyorsan és kényelmesen kiadhatjuk a kiporciózott kész adagokat is.

 

A betonvágás technikájával jelentős por, zaj, repedések és törmelék nélkül teheti kényelmesebbé életét és praktikusabbá otthonát. Betonvágással kapcsolatos kérdéseivel, valamint szolgáltatásainkat érintő részletekért keressen minket bizalommal!

atado

Költözés helyett betonvágás!

Túl kicsinek érzi a helyiségeket, kevés a fény, vagy csak szeretné átvariálni a lakás felosztását? Ehhez nem kell rögtön költözésre gondolnia. Kevesebb pénz- és időráfordítással is megvalósíthatja terveit, méghozzá ugyanabban a lakásban!

 Hogyan lehetséges ez? A válasz a betontechnikában rejlik!

 Forduljon hozzánk bizalommal és mi megismertetjük a betonvágás technikájával, illetve annak előnyeivel! Ennek segítségével Ön kihozhatja a legjobbat ingatlanából, és segítségével felfedezheti a lakásban rejlő lehetőségeket.

vagas1

A betonvágás folyamata minimális porral és zajjal jár, így nem okoz akkor felfordulást, mint egy hagyományos átépítés. Ennek ellenére a gyémánttechnológia segítségével pontos vágások készíthetők a legvastagabb betonfalba is, így Önnek akár néhány nap leforgása alatt lehet nagyobb ablaka, jobb szellőzőrendszere, vagy tágasabb élettere. Fontolja meg a betonvágás adta lehetőségeket, és ne gondoljon azonnal a költözésre!

Keressen fel minket és kérje segítségünket az ingatlan átalakításához, komfortosabbá tételéhez! További kérdéseire készséggel válaszolunk a megadott elérhetőségeken.

Keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!

A gazdaságosan működtethető otthon: utólagos nyílások készítése

A kényelmes és esztétikus otthon, amely valamennyi igényünket maximálisan kiszolgálja, mindenki alapvető igénye, azonban napjainkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik a gazdaságosan működtethető élettér kialakítására. Manapság az egyre növekvő közüzemi kiadások, valamint a mértéktelen energiafogyasztás következtében kialakult környezetterhelés jelentősen hozzájárult a felhasználói igények megváltozásához.

A kedvező energiafelhasználás egyik korszerű lehetősége a napenergia felhasználása, amelyhez az innovatív technikai berendezéseken kívül a napfényt természetes módon otthonunkba engedő nyílások is sokoldalú és kedvező lehetőségeket kínálnak. Az utólagos nyílások kialakításához a betonvágás technológiája korszerű eljárást biztosít, valamint minden egyéni igényt képes kielégíteni, legyen szó szabvány nyílások vágásáról, födémvágásról és egyéb elképzelésekről.

Válasszon profi betonvágó szolgáltatásokat és tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és minden elképzelését megvalósítjuk, hogy gazdaságosan működtethető, esztétikus otthont teremthessen!

ablak

Ha elege lett a kis, sötét terekből, válasszon minket!

 

Munkatársaink segítségére lesznek akár tervezésben, kivitelezésben, de még tanácsot is kaphat a hivatalos eljárásokkal kapcsolatban.

Ha válaszfalat kíván bontani, hivatalos bejelentésre nincs szüksége, ám szakembert hívni erősen ajánlott, hiszen nem tudhatjuk, az építkezés utáni években milyen módosítások lettek végrehajtva egy hobbibarkácsoló keze által. Miután megbizonyosodtunk afelől, hogy a kiválasztott válaszfalnak nincs teherhordó szerepe – tehát kiiktatásával nem okozunk kárt az épület szerkezetében –, hozzá értő szakemberrel veszély nélkül belevághatunk a falbontásba.

Az utánajárásnak köszönhetően már a munka megkezdése előtt tudjuk, hogy pontosan milyen válaszfallal is van dolgunk. Építhették kisebb-nagyobb méretű téglából, fából, vagy fémvázas gipszkartonból is. Természetesen számításba vesszük a vakolat vastagságát is, ez épületenként eltérő lehet.

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű?

Miért fontos, hogy szakembert hívjon?

 

  • Felmérjük a fal állapotát, anyagát
  • Az elektromos kábeleket, egyéb vezetékeket szakszerűen eltávolítjuk
  • Határidőn belül elkészülünk
  • Veszély és kockázat nélkül érhet el tökéletes végeredményt
  • Forduljon bizalommal cégünkhöz, ha gondos munkát szeretne, hiteles szakemberektől!
Födémnyílások készítése betonvágással

Otthonunk, valamint újonnan vásárolt ingatlan felújítása vagy átalakítása során elsősorban arra törekszünk, hogy egy élhető, kényelmes és dekoratív környezetet alakítsunk ki magunk és szeretteink számára, ahol kellemes pillanatokat tölthetünk családunkkal, barátainkkal, valamint minden szükséges környezeti feltételt biztosítsunk a felnövekvő generációk számára.

A ház, valamint akár panellakások szerkezeti átalakítása során lehetőség van új nyílásokat nyitni akár ajtók, ablakok beépítésének céljából, valamint például összenyithatóvá válnak a különböző szintek, melyhez korszerű és hatékony betonvágó technológiára van szükség. A födémvágás során a gyémánttechnológiás betonvágás sok szempontból előnyös megoldást kínál:

·         Gyors, pontos, precíz

·         Rezonancia- és vibrációmentes

·         Károsodás és különösebb szennyeződés nélkül alkalmazható

·         Maximális méretpontosság

Födémnyílások készítésével, valamint a betonvágás lehetőségeivel kapcsolatban tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

vagas2

Kicseréltette az ablakot és szellőzőre van szüksége? Légkondicionálót, konyhai elszívót szereltetne be, de betonfalba ütközik a kivitelezés?

 
Mi megoldjuk a problémáját!

Manapság rengeteg háztartásban találkozhatunk új, korszerű ablakokkal, melyek tökéletes légzárással és szigeteléssel bírnak. Ennek hátránya azonban, hogy azokban a helyiségekben, ahol gázüzemű berendezések, tüzelőberendezések vannak, ott bizony biztosítani kell az égéshez szükséges oxigén utánpótlást.

 

Az olyan helyiségekben, ahol cirkó üzemel, már előírás is van a szellőzők kialakítására, ami életvédelmi szempontból fontos. Ha nem pótoljuk az égés során elhasznált levegőt, az oxigénhiányos állapotot hoz létre a szervezetben, ha huzamosabb ideig a helyiségben tartózkodunk. A konyhai elszívók hatékonyan szabadítanak meg minket a kellemetlen szagoktól a konyhában, így ezek használata növeli komfortérzetünket. A légkondicionálók pedig télen-nyáron jó szolgálatot tesznek nekünk.

 klima

Azonban kivitelezés során nehéz a betonfalat pontosan kivágni, vagy a megfelelő furatokat elkészíteni. Mi ebben is segítünk Önnek!

 

Ha betonvágásról, furatkészítésről van szó, keressen minket bizalommal!

Miért érdemes profikra bízni a betonvágást otthonunkban?

 

A hazai panelházak többsége a ’60-as és ’90-es évek közötti időszakban épült. Akkor még tökéletesen megfeleltek az elvárásoknak, azonban az idő múlásával és a technika fejlődésével a lakók új, egyedi igényeket támasztanak az ilyen lakásokkal szemben.

Egyre inkább a nagy, egybe nyíló terek váltak divattá, amiről a panelben élők sem szeretnének lemondani. Mindenki az egyedi lakásbelső kialakítására törekszik, ami saját egyéniségét tükrözi.

Ma a betonvágás által ez már megvalósítható. Ezzel a technológiával átrendezhetjük a lakást anélkül, hogy aggódnunk kellene a rossz helykihasználás miatt. Újra méretezhetjük a szobákat, a fürdőszobát és szinte minden helyiséget. Egybe nyithatjuk az előszobát, az étkezőkonyhát és a nappalit, ami által máris sokkal tágasabbnak tűnik a lakás.

A betonvágást korszerű, gyémánttárcsás eszközökkel végezzük, milliméter pontossággal. A fal és a betonszerkezet nem repedezik be, nem károsodik, ezáltal utómunkát sem igényel.

Ha profikra bízná a betonvágást, keressen minket!
Keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!

betonvagasszikra

A tégla-, panel-, vagy bármilyen más betonfal bontása, fúrása, vésése házilagos módszerekkel nehezen megy. A kereskedelmi forgalomban kapható, házi használatra tervezett berendezések (ütvefúró, véső) teljesítő képessége véges, nem bírkóznak meg bármekkora fallal. Ráadásul a házilag bontott betonfal gyakran megreped, ezáltal statikailag meggyengül, megerősítése többlet munkát eredményez. Cégünk ipari alkalmazásokra tervezett berendezései megoldást jelentenek mindenféle fal és födémmel végzett átalakítási munkára.

Az otthon alakításához házilag csak akkor kezdjünk hozzá, ha szeretjük a sok port, az utómunkát és a bonyodalmakat. Ha ez nem így van, bízza inkább ránk a betonvágást. A betonvágás nálunk korszerű eszközökkel és megbízható szakemberekkel történik. A kis helyigényű gépeknek köszönhetően szinte bárhol tudunk vágni.


Ezen munkák elvégzése csak professzionális, nagyüzemi felhasználásra tervezett betonvágó szerszámokkal lehetséges. Az ingyenes helyszíni felmérés után a részleteket egyeztetve látunk munkához. Saját áramfejlesztő generátorral rendelkezünk, ezért olyan helyeken is tudunk dolgozni, ahol (még) nincs elektromos csatlakozási lehetőség.

Lakások átalakításakor fontos szempont a pormentes munkavégzés. Munkagépeink vízhűtésűek, a vizet rögtön elszívjuk, ezáltal minimálisra csökkentjük a porképződést.


Speciális munkagépeink, és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy különleges feladatokat is biztonsággalmagas szinten oldjunk meg. Födémek átvágása nem csak egyenes alakban, kör, ellipszis, három és sokszögű nyilások kialakítása megrendelőink elképzelése alapján:

 

Vágás:

  • Ajtók vágása panel, tégla, vasbeton falon
  • Egyoldalú hozzáférés esetén 50 cm-ig
  • Kétoldalas hozzáférés esetén 100 cm-ig
  • Födém átvágása 50 cm-ig

Speciális, gyémántbetétes vágótárcsás, hidraulikus vágóberendezésünkkel a vastagabb beton-, vasbeton, tégla és kőszerkezetek bontása is elvégezhető. A berendezés alkalmas mind a fal-, mind a padlósíkban való vágásra. Kézi vágógépeink a vékonyabb (~ 15 cm) vastagságú falak átvágására alkalmasak, elsősorban a szűk helyeken.

Fúrás:

A gyémánt fúrófejekkel üzemelő fúróberendezéseinkkel tetszőleges anyagban, tetszőleges hoszúságban tudunk furatokat készíteni tetszőleges szögben. A furat mérettartománya 30-400 mm közötti lehet.


Az ütve fúrók és más otthoni használatra készült gépek használata rettentően nagy mennyiségű porral és kosszal jár. Nem is beszélve a zajról és a lassú haladásról. Ha minket választ, gyémánttárcsás betonvágó gépeinkkel méretpontos munkát viszünk véghez, amely nem porol, a zajszintje minimális. A vakolat nem reped szét, nem okoz károkat a környező falszerkezetben. Így az utómunkálatok szinte teljesen elhanyagolhatóak.

vagas2 

A gyémánttechnológia által a munkát gyorsan el tudjuk végezni és a falazat megtarthatja statikai épségét is.

 

Gyémánttechnológia – a hatékony építkezés alapeleme

 

A huszadik századtól kezdve rohamosan nőtt a vasbeton felhasználása az építőiparban. Ennek következményeként azonban szükség lett egy olyan technológia kifejlesztésére is, amely által könnyedén megmunkálhatóvá válnak a vasbeton szerkezetek.

 

A legkeményebb anyag, a gyémánt számos iparágban használatos különféle felület megmunkálásokhoz. A gyémánttechnológia által a vasbeton szerkezetek alakítása mára korszerű formát öltött.

 

A gyémánttechnológia lehetőséget nyújt a vasbeton falak és elemek por és repedésmentes megmunkálásához, ami nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a kivitelezők munkáját. A gyémánttechnológia azonban számos más előnnyel is bír.

 

Elvágja többek között a vasbetont, téglát, és követ. A vele való munka pontos, a végeredmény sima, sérülésmentes felület. A gyémánttechnológia szinte minden esetben alkalmazható, még olyan helyeken is, ahol más módok nem állnák meg a helyüket.

 

Ha szeretné, hogy a betonvágás korszerűen, sokkal kisebb zajszennyezéssel, az épület statikáját maximálisan megtartva történjen, válasszon minket!


forgo gyemant

A minőségi munkához, minőségi eszközök kellenek, ha Ön a korszerű technológia mellett dönt, válasszon minket bátran!

 

Ha kérdése van, keressen a 06-20-9433-961 vagy 06-20-9442-535-ös számok valamelyikén!