Céginformáció

A panel falbontás új lehetőségeket nyit meg a tulajdonos előtt!

A panel lakások évtizedek óta elpusztíthatatlanul jelen vannak hazánkban. Egyszerre sok lakónak biztosítanak otthont, ez tény, tehát miért kellene megsemmisíteni őket, elég, ha élhetőbb lakások készülnek belőlük. A panel falbontás egy hatékony módja annak, hogy a régi bérlakások új fényben ragyoghassanak.

panel falbontás a legjobb választás itt is, ahol a falak többsége vékony és sokan laknak egyetlen épületben. A munkálatok során valóban csak minimális zajjal kell számolni és a por sem jelentős mennyiségű, ami a fúrás és a vágás során keletkezik. Ez azért is fontos, mert a szomszédokat és a lakás tulajdonosokat is kevésbé zavarja amíg elkészül a panel fal bontása.

A panel falbontás egy kiváló lehetőség arra, hogy az eredeti állapotában és elosztásában meglévő lakást a saját igényeihez igazítsa a tulajdonos. Egy átalakított panellakásban már jóval több lehetőség rejlik. A kicsi és szűkös szobák helyett tágasabb terekben élheti az életét, modernebb, dizájnosabb enteriőrt alakíthat ki a tulajdonos. Egy ilyen tér élhetőbb, egyedibb, pozitívabb hangulatú, ahová jó érzés hazaérkezni. Nem véletlen, hogy egyre többen szánnak pénzt, időt és energiát arra, hogy a panel lakásukat egyedibbé tegyék.

Azt mondanunk sem kell, hogy a lakás értékét is növeli egy hasonló átalakítás. A panel falbontásba fektetett összeg a későbbiekben megtérül, amikor el akarja adni az ingatlant a tulajdonos. A magasabb értékű panel lakás a mostani piaci igényeket nézve pedig jó befektetés. Sokan keresik a megfizethető áron kapható, de élhető, kisebb területű lakásokat.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen panel felbontást olyan cégtől, ami már számos hasonló projekt elvégzésén szerzett tapasztalatot! Az Ön ingatlanát is ehhez mérten alakítjuk át, méghozzá magas színvonalon. Keresse bizalommal a kollégánkat a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén és tájékozódjon a panelfal bontás feltételeiről! A személyre szabott árajánlatot hamarosan elküldjük Önnek és a szükséges egyeztetések után már kezdődhet a munka.

tarcsa2


A Beton-Technika Betéti Társaságot 1995-ben vasbeton és panelfalak vágására és fúrására alapítottuk, de az ezt megelőző 10 évben is ebben a tevékenységi körben dolgoztunk. Ennek köszönhetően tartós kapcsolataink alakultak ki nagy múltú építőipari cégekkel is.

Dinamikusan növekvő cégünk a lakások átalakításában is tapasztalatot szerzett. Törekedtünk kielégíteni a '90-es évek robbanásszerű igényét a panellakások átalakítása-szépítése terén. Szakembereink több éves tapasztalattal, a legmodernebb technológiát felhasználva nyújtanak segítséget megrendelőinknek Budapesten és az ország területén. Az előírásoknak megfelelően kijelölt építésvezetővel, és a szükséges engedélyekkel rendelkezünk.

Rövid határidővel, kedvező áron, garanciával vállaljuk:

  • panel-, tégla-, vasbeton falak fúrását, vágását, 
  • válaszfalak eltávolítását,
  • lakások összenyitását,
  • mennyezetek, födémek vágását,
  • szellőző, elszívó, légkondícionáló berendezésekhez furatok készítését